Rektör Pakdemirli: Amacımız CBÜ'yü sayılı üniversiteler arasına sokmak

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ) Rektörü Prof. Dr. Mehmet Pakdemirli, amaçlarının Türkiye’deki sayılı üniversiteler arasına girmek olduğunu söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Rektör Pakdemirli: Amacımız CBÜ'yü sayılı üniversiteler arasına sokmak

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ) Rektörü Prof. Dr. Mehmet Pakdemirli, amaçlarının Türkiye’deki sayılı üniversiteler arasına girmek olduğunu söyledi. Mühendislik Fakültesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü’ne ait üç laboratuvar, Pakdemirli tarafından açıldı. Açılış töreninde konuşan Rektör Pakdemirli, “Üniversitemizin fiziki ve teknik altyapısını geliştirmek için hızla çalışıyoruz.” dedi.

Törende Kontrol ve PLC dersleriyle ilgili uygulamaların yapılacağı Kontrol ve Kumanda Laboratuvarı, Temel Elektronik ve Ölçme derslerine ilişkin uygulamaların yapılacağı Elektrik ve Elektronik Laboratuvarı ile Mühendisliğe Giriş, Aydınlatma Tekniği ve Yenilenebilir Enerji Kaynakları dersleriyle ilgili uygulamaların yapılacağı Elektrik Ölçme ve Yenilenebilir Enerji Laboratuvarı açıldı. Açılışa CBÜ Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ümit Gökkuş, İnşaat Mühendisliği ve Endüstri Mühendisliği bölüm başkanları, öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı. CİHAN

Yorumlar