Rektör Günaydın, eskrimde Türkiye birincisi öğrencisini ödüllendirdi

Gümüşhane Üniversitesi (GŞÜ) Rektörü Prof. Dr. İhsan Günaydın, üniversitelerarası Eskrim Şampiyonası’nda Türkiye birincisi olan Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) öğrencilerinden milli sporcu Büşra Varol'u ödüllendirdi. Türkiye...

Google Haberlere Abone ol
Rektör Günaydın, eskrimde Türkiye birincisi öğrencisini ödüllendirdi

Gümüşhane Üniversitesi (GŞÜ) Rektörü Prof. Dr. İhsan Günaydın, üniversitelerarası Eskrim Şampiyonası’nda Türkiye birincisi olan Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) öğrencilerinden milli sporcu Büşra Varol'u ödüllendirdi.

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu'nca 12-14 Mayıs tarihleri arasında Konya Selçuk Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenen yarışmaya değişik üniversitelerden 37 sporcu katıldı. Şampiyonada Gümüşhane Üniversites'ni temsilen mücadele eden Büşra Varol, bayanlar kategorisinde şampiyon olmasının ardından GŞÜ Rektörü Prof. Dr. İhsan Günaydın tarafından makamında kabul edildi. Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu’nun Düzenlediği Üniversitelerarası Müsabakalarında elde edilen başarılı sonuçlardan duyduğu memnuniyeti dile getiren Günaydın, üniversite olarak her daim sporun ve sporcunun destekçisi olduklarını söyledi. Kendisini ziyaret eden Varol’u altınla ödüllendiren Rektör Günaydın, kazanılan başarıların artarak devam etmesi temennisinde bulundu. GŞÜ BESYO 2. sınıf öğrencisi olan Varol, geçtiğimiz yıl ilk kez katıldığı şampiyonada da gösterdiği performansla yarı finale kalarak üçüncü olma başarısı elde etmişti.

CİHAN

Yorumlar