Rektör Doğan, Muş protokolünü ziyaret etti

Selahaddin Eyyubi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ekrem Doğan ve Meslek Yüksekolu Müdürü Kenan Bora, Muş protokolünü ziyaret etti.Muş Valisi Vedat Büyükersoy’u ziyaret eden Rektör Doğan, Selahaddin Eyyubi Üniversitesi hakkında bilgi verdi....

Google Haberlere Abone ol
Rektör Doğan, Muş protokolünü ziyaret etti

Selahaddin Eyyubi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ekrem Doğan ve Meslek Yüksekolu Müdürü Kenan Bora, Muş protokolünü ziyaret etti.

Muş Valisi Vedat Büyükersoy’u ziyaret eden Rektör Doğan, Selahaddin Eyyubi Üniversitesi hakkında bilgi verdi. Üniversitenin 2014–2015 Eğitim-Öğretim yılında öğrenci almaya başlayacağını belirten Prof. Dr. Doğan, yenilikçi, üreten, sorumluk sahibi erdemli bireyler yetiştirmeyi hedeflediklerini söyledi. Rektör Doğan, öğrencilere hayatın her alanında kullanabilecekleri İngilizce ve bazı bölümlerde Kürtçe dil eğitimi de öğreteceklerini kaydetti.

Muş Valisi Büyükersoy da eğitimin önemine dikkat çekerek, Selahaddin Eyyubi Üniversitesi’nin hayırlı olması temennisinde bulundu.

Rektör Prof. Dr. Doğan daha sonra Muş Belediye Başkanı Feyat Asya’ya ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu. Doğan, Başkan Asya’ya üniversitenin misyonu ve vizyonu hakkında bilgi sundu. Prof. Dr. Ekrem Doğan’ın Muş’ta uzun yıllar hekimlik yaptığını hatırlatan Belediye Başkanı Asya, kendisinin Muş’ta başarılı bir şekilde görevini ifa ettiğini vurguladı. Asya, Doğan’ın Selahaddin Eyyubi Üniversitesi’ni de başarıya ulaştıracağına inandığını sözlerine ekledi.

Rektör Doğan'ın Muş ziyaretinin son durağı Alparslan Üniversitesi Rektörlüğü oldu. Burada da üniversiteler hakkında karşılıklı bilgi paylaşımı oldu. Muş Alparslan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat İnanç, Selahaddin Eyyubi Üniversitesi’nin başarılı çalışmalara imza atması dileklerini ifade etti.

Rektör Prof. Dr. Doğan, Vali Vedat Büyükersoy, Belediye Başkanı Feyat Aslan ve MŞÜ Rektörü Nihat İnanç’a Selahaddin Eyyubi Üniversitesi’ni simgeleyen işlemeli birer bakır tabak hediye etti. Muş protokolü de konuklarına çeşitli hediyeler sundu. CİHAN

Yorumlar