Rektör Battal, Özel Serhat Lisesi'ni ziyaret etti

Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) Rektörü Prof. Dr. Peyami Battal, Van’daki özel eğitim kurumlarını ziyaret etti.

Google Haberlere Abone ol
Rektör Battal, Özel Serhat Lisesi'ni ziyaret etti

Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) Rektörü Prof. Dr. Peyami Battal, Van’daki özel eğitim kurumlarını ziyaret etti. Özel Serhat Eğitim Kurumları'nı da ziyaret eden Battal, üniversitelerin ve özel okulların bulundukları illerde eğitim kalitesinin artmasına payının büyük olduğunu dile söyledi.

    Van’da bulunan YYÜ Rektörü Prof. Dr. Peyami Battal, beraberindeki Özel Kalem Müdürü Doç. Dr. Yusuf Uzun ile kentteki özel eğitim kurumlarını ziyaret ederek, yetkililerden bilgiler aldı. Özel Serhat Lisesi’ni de ziyaret eden Rektör Battal, kapılarını özel ve kamu kuruluşlarına sonuna kadar açmış olduklarını kaydetti.

    Üniversite ve özel okulların bulundukları illerde eğitim kalitesinin artmasına payı olduğunu dile getiren Battal, kurumlar arasında iş birliğinin sonucunda başarının artacağını ifade etti. Battal ve okul yetkilileri arasındaki görüşme de YYÜ'den özel eğitim kurumlarının beklentileri ve işbirliği konuları görüşüldü.

    Özel Serhat Lisesi Müdürü Raşit Karakaya da Van'ın eğitimine katkıda bulunmak için var güçleriyle çalıştıklarını belirtti. Öğrencilerinin proje üreten bir nesil olması için gayret ettiklerini aktaran Karakaya, "Geçen yıl 26 proje ile TÜBİTAK projelerine katıldık. Bu yıl ise 50 proje ile TÜBİTAK projelerine katılmayı hedefliyoruz." dedi.

    Ziyaret ettiği eğitim kurumlarında sınıf ziyaretleri de yapan Rektör Prof. Dr. Peyami Battal, öğrencilerle bol bol sohbet ederek sorularını yanıtladı. CİHAN

Yorumlar