Rektör atamalarının Resmi Gazete'de yayımlanması

Trakya Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Tabakoğlu "Artık herkesi kucaklamanın, birlik ve beraberliğin zamanı. Üniversitemiz ve memleketimiz için neler daha iyi yapılabilir onun peşindeyiz. İnşallah her şey güzel olacak"

Google Haberlere Abone ol
Rektör atamalarının Resmi Gazete'de yayımlanması
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Trakya Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, "Artık herkesi kucaklamanın, birlik ve beraberliğin zamanı. Üniversitemiz ve memleketimiz için neler daha iyi yapılabilir onun peşindeyiz. İnşallah her şey güzel olacak." dedi.

Tabakoğlu, güzel şeyler yapmayı planladıklarını söyledi.

Rektörlük seçimi aşamasında yapacaklarına yönelik deklare ettiği konuların yol haritası olacağını belirten Tabakoğlu, "Öncelikle kurum içi sonra kurumlar arası Edirne ve bölge iletişimlerini artırmayı planlıyoruz. En uygun şekilde, huzurlu ve mutlu iş ortamı sağlayacağız. Bunları vaat etmiştik ve yerine getirmek için yapacağız inşallah. Umarım bölgemiz, üniversitemiz, Balkanlar, memleketimiz ve bizim için hayırlı güzel şeyler yapma imkanı olur." diye konuştu.

"Küskün öğretim üyeleri yanımızdalar"

Rektörlüğü döneminde üniversitede çalışanların aralarındaki iletişimin artacağını ifade eden
Tabakoğlu, şunları kaydetti:

"Var olan bir rektöre karşı böyle farklı sonuçla birinci olabilmek bu görülmüş bir şey değil. Bu bize şunu gösterdi öğretim üyeleri bize güveniyorlar bir itimatları var inşallah bu güveni ve itimadı boşa çıkarmayacağız. Zaten o küskün öğretim üyeleri yanımızdalar ve çok mutlular şimdi. O yüzden sıkıntı yok yani. Bize oy vermeyenler için de asla öteleyici ve iteleyici olmayacağız. Artık herkesi kucaklamanın, birlik ve beraberliğin zamanı. Üniversitemiz ve memleketimiz için neler daha iyi yapılabilir onun peşindeyiz. İnşallah her şey güzel olacak."

 

Yorumlar