RedHack bu defa AK Parti İzmir’in eposta grubunu ele geçirdi

Adını birçok kamu kurumunun resmî internet sitelerini ve bazı kişilerin şahsi hesaplarını ele geçirerek duyuran hacker grubu RedHack, bu defa AK Parti İzmir İl Başkanlığı’nı hedef aldı.

Google Haberlere Abone ol
RedHack bu defa AK Parti İzmir’in eposta grubunu ele geçirdi

Adını birçok kamu kurumunun resmî internet sitelerini ve bazı kişilerin şahsi hesaplarını ele geçirerek duyuran hacker grubu RedHack, bu defa AK Parti İzmir İl Başkanlığı’nı hedef aldı. İl teşkilatının eposta sistemine gelen birçok mesajı ele geçiren RedHack, bunları kamuoyuna açıkladı. İl başkanlığı ise eposta sistemini ve sunucuları tamamen kullanıma kapatırken sorumlular hakkında suç duyurusunda bulunulacağını açıkladı.

Kamuoyunda "Kızıl Hackerler" olarak bilinen Redhack, "[email protected]" adresine gelen epostaları ele geçirilken bir bölümünü yayınladı. İzmir Büyükşehir Belediyesi’nden bir kişinin, partiyi uyaran ve yapılması gerekenleri anlattığı eposta, telefon faturaları, promosyon ve harcamalarla ilgili yazılar da bunlar arasında yer aldı.

AK Parti İl Başkanlığı, resmî eposta sistemi ve Twitter hesabının ele geçirilmesi üzerine harekete geçti. Partinin teknik servis çalışanları, gece geç saatlere kadar uğraşıp sunucuları kapattı. Redhack’ın ele geçirdiği eposta hesabı da kapatıldı. CİHAN

Yorumlar