Recep İvedik turlarıyla tatile geliyorlar

Recep İvedik turlarına yerli turistler ilgi gösteriyor. Antalya'nın Manavgat ilçesine bağlı Titreyengöl'de Recep İvedik 1 filminin çekildiği otel, Anadolu'da yerli turist hareketliliği için tur yapıyor. Başrollerini Şahar Gökbakar'ın yaptığı...

Google Haberlere Abone ol
Recep İvedik turlarıyla tatile geliyorlar

Recep İvedik turlarına yerli turistler ilgi gösteriyor. Antalya'nın Manavgat ilçesine bağlı Titreyengöl'de Recep İvedik 1 filminin çekildiği otel, Anadolu'da yerli turist hareketliliği için tur yapıyor. Başrollerini Şahar Gökbakar'ın yaptığı ve 21 Şubat 2008 yılında vizyone giren filmin çekimleri Manavgat'ta Nashira Otel'de 4 ayda çekilmişti.

Şahan Gökbakar, hayranları otelde filmin çekildiği yerleri görmek için düzenlenen turlarla tatile geliyor. Nashira Otel Sahibi Hüseyin Aydoğan, otellerinde bugüne kadar Recep İvedik 1, Çılgın Dershane ve Nashira Sıkıysa Yakala filmlerinin çekimlerinin yapıldığını söyledi. Otellerinin doğal çevre güzelliği ve çevre tasarımının film çekimine uygun olduğunu anlatan Aydoğan, 6 yıl önce çekilen Recep İvedik 1 filminin turizm potansiyeli bakımından etkisinin göstermeye devam ettiğini ifade etti.

    Filmin otellerinde çekilmesinin yerli turizm hareketliliğine can kattığını vurgulayan Aydoğan, turlarla gelen turistlerin en fazla filmin başrol karakteri Recep İvedik'in konaklama tesisindeki rol aldığı yerleri görmek istediğini kaydetti. Yerli turistlerin en fazla isteklerinden birinin otelin havuzunda Recep İvedik gibi su içme istediği olduğunu belirten Aydoğan, "Film otelin tanınmasında büyük katkı sağladı. Yerli turistler, film sahnelerin yaşadığı mekanları görmek istiyor. Kış döneminde binin üzerinde kişi Recep İvedik turlarına katılarak otelde tatil yaptı. Film, yerli turistler kadar Avrupalı turistlerinde gözdesi oldu. Avrupalı gurbetçilerinde filmle otelimize ilgileri arttı." diye konuştu.

Film çekimlerinde en fazla lobideki Macaristan'dan gelen bir vazonun kırılmasına üzüldüklerini belirten Aydoğan, kendisi için değerli olan vazonun parasını almadıklarını kaydetti. Nashira Sıkıysa Yakala filminin çekimlerinin 2 yıl önce tamamlanmasına karşı halen vizyona girmemesine üzüldüklerini belirten Aydoğan, film çekimlerine sponsor olduklarını filmin vizyona girmemesi halinde önümüzdeki günlerde yasal işlemleri başlatacaklarını sözlerine ekledi. CİHAN

Yorumlar