Recep Barut: Pazartesi Pazarı'nın yerini değiştirmeyeceğiz

Evrenseki Beldesi Belediye Başkanı Recep Barut, 30 Mart'ta seçilmeleri halinde pazarcı esnafına Pazartesi Pazarı'nın yerinin değiştirilmeyeceği sözü verdi.

Google Haberlere Abone ol
Recep Barut: Pazartesi Pazarı'nın yerini değiştirmeyeceğiz

Evrenseki Beldesi Belediye Başkanı Recep Barut, 30 Mart'ta seçilmeleri halinde pazarcı esnafına Pazartesi Pazarı'nın yerinin değiştirilmeyeceği sözü verdi. Başkan Barut, eşi Ayşeğül Barut, İlçe Başkanı Hüseyin Özdemir, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Eda Temur Tansak ve partililerle birlikte pazarcı esnafını ziyaret etti.

Son günlerde pazarcı esnafıyla ve pazar yeriyle ilgili bazı dedikoduların çıkarıldığını kaydeden Barut, pazar yerinin değiştirileceği söylentilerinin bilinçli çıkarıldığını bu tür sözlere esnafın itibar etmemesini istedi. Barur, "Ben hayatım boyunca insanların ekmeğiyle oynamamayı şiar edindim. Pazarcı esnafı, 2.5 metrelik tezgahında kendisinin ve çoluk çocuğunun nafakasını çıkartıyor. Her zaman pazarcı esnafının yanındayım. Kasıtlı olarak çıkarılan bu pazaryerinin değiştirileceği dedikodularına kimse itibar etmemeli. Asla böyle bir şey olmayacak." diye konuştu.

Barut, Manavgat'ta turizmi 7 ayla sınırlı olduğunu seçilmesi halinde 12 aya çıkarılması için cazibe merkezleri oluşturacağını kaydetti.

Kışın Manavgat'ta, otellerin kapanmasına bağlı 45 bin turizm çalışanının işsiz kaldığını Barut, hedeflerinin turizmi 12 aya çıkarmak olduğunu kaydetti.
CİHAN

Yorumlar