Raylarda Can Veren Sude, Müzik Dinlerken Treni Duymamış

Aydın'da tren çarpması sonucu yaşamını yitiren 15 yaşındaki Sude Kutlay'ın, raylarda yürürken yüksek sesle müzik dinlediği için trenin düdüğünü duymadığı ortaya çıktı.

Google Haberlere Abone ol
Raylarda Can Veren Sude, Müzik Dinlerken Treni Duymamış

Aydın'da, Denizli-İzmir seferini oluşturan yolcu treninin çarpması sonucunda yaşamını yitiren Sude'nin başına kapüşonu geçirip kulaklıkla müzik dinlediği ortaya çıktı.

GÖZYAŞLARI İÇİNDE TOPRAĞA VERİLDİ

Aydın'da trenin çarpmasıyla yaşamını yitiren 15 yaşındaki Sude Kutlay'ın cenazesi, dün arkadaşları ve öğretmenlerinin de katıldığı cenaze namazının peşinden gözyaşları arasında toprağa verilirken görgü tanıklarının ifadeleri de ortaya çıkmaya başladı.

TRENİN DÜDÜĞÜNÜ DUYMADI

Tanık ifadelerine göre, Umurlu Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencisi Kutlay, arkadaşlarından ayrıldıktan sonra kulaklığını taktı ve başına kapüşonunu geçirip bir taraftan müzik dinlerken bir taraftan da raylarda yürümeye başladı. Hızla gelen trenin düdüğünü duymayan genç kız çarpmayla ray kenarına savruldu. Aydın Cumhuriyet Başsavcılığı ifadelerin peşinden vakayı 'kaza' şekilde kayıtlara geçti.

BENZER BİR KAZA UŞAK'TA DA YAŞANMIŞTI

Daha öncelikle de Uşak'ta bu biçimde bir kaza yaşanmıştı. Üzerindeki kıyafetin kapüşonunu başına geçirip kulaklıkla müzik dinleyen lise öğrencisi 16 yaşındaki İlayda Topbay'a, demiryolundan geçerken, yük treni çarpmıştı. Defter ve kitapları tren yoluna saçılan Topbay, hadise yerinde yaşamını yitirmişti. İlayda Topbay'ı babası emekli bir TCDD çalışanıydı.

(Kaynak: Vatan)

Kaynak: HABERLER.COM

Yorumlar