Ramazan'da gıda denetimleri başladı

Mübarek Ramazan ayının gelmesiyle birlikte belediyeler de çalışmalarını hızlandırdı. Adana Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri de gıdaların sağlıklı bir şekilde tüketiciye ulaşması için Seyhan ilçesinde faaliyet gösteren şarküterilerde...

Google Haberlere Abone ol
Ramazan'da gıda denetimleri başladı

Mübarek Ramazan ayının gelmesiyle birlikte belediyeler de çalışmalarını hızlandırdı. Adana Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri de gıdaların sağlıklı bir şekilde tüketiciye ulaşması için Seyhan ilçesinde faaliyet gösteren şarküterilerde denetimlerde bulundu.

Zabıta Daire Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, gıda ürünlerinin vatandaşa ulaşmasında olumsuzluklara meydan verilmeyeceği belirtilerek, Adanalıların huzurlu, sağlıklı ve hijyen kurallarına uygun alışveriş yapmalarının amaçlandığı ifade edildi. Ramazan ayı boyuncu kontrollerin devam edeceği vurgulanarak, “Gıda Üretim Yasası’na uygun hareket etmeyen iş yerleri ve imalathanelerde gerekli uyarılarda bulunuluyor. Ayrıca denetimlerimizi esnafımızı zor durumda bırakmak için değil, evine yiyecek götüren vatandaşların hijyenik koşullarda üretilmiş gıdaları tüketebilmeleri için yapıyoruz. Bu denetimler esnasında işletmelerin ve vatandaşlarımızın gösterdiği anlayış için teşekkür ederiz.” denildi.

CİHAN

Yorumlar