Ramazan şenliklerine nostaljik davet

Tekirdağ Çorlu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen Ramazan şenliklerinin davetiyeleri, Hacivat-Karagöz kıyafetleri ve Ramazan davulcuları eşliğinde dağıtılmaya başlandı.Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü...

Google Haberlere Abone ol
Ramazan şenliklerine nostaljik davet

Tekirdağ Çorlu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen Ramazan şenliklerinin davetiyeleri, Hacivat-Karagöz kıyafetleri ve Ramazan davulcuları eşliğinde dağıtılmaya başlandı.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Tiyatro Topluluğunun eğitmen ve öğrencileri, ilk olarak Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan'ı makamında ziyaret etti. Bu sene Ramazan şenlikleri için geniş kapsamlı bir program hazırlandığını belirten Başkan Baysan, tüm Çorlu halkını Cumhuriyet Parkı'nda gerçekleştirilecek etkinliklere davet etti.

Belediye hizmet binasını da gezen tiyatro topluluğu üyeleri, Belediye Başkan Yardımcıları Serhad Çatalkaya ve Erdoğan Demirci, belediye personeli ve vatandaşlara da Ramazan şenlikleri davetiyelerini takdim etti. Daha sonra tiyatro topluluğu üyeleri Çorlu Kaymakamı Hulusi Doğan ve Çorlu İlçe Emniyet Müdürü İsmail Dinçer Öğüt'ü makamlarında ziyaret ederek Ramazan şenlikleri davetiyelerini takdim etti. Çorlu Belediyesi'nin nazik davetinden dolayı teşekkür eden Kaymakam Doğan ve Emniyet Müdürü Öğüt, Ramazan şenliklerinin en iyi şekilde geçmesi temennisinde bulundular.

Çorlu Belediyesi Tiyatro Topluluğu üyeleri resmi kurumlar, sivil toplum kuruluşları, esnaflar ve vatandaşlara Ramazan şenlikleri davetiyelerini önümüzdeki günlerde de dağıtmaya devam edecek. CİHAN

Yorumlar