Ramazan ayında da su kesintileri devam edecek

Bayburt merkeze bağlı Gençosman, Zahit, Kaleardı, Şingah ve Esentepe mahallelerinde eş zamanlı olarak yürütülen altyapı çalışmaları başladı. Altyapı çalışmalarını yerinde takip eden Belediye Başkanı Mete Memiş, çalışmalar nedeniyle...

Google Haberlere Abone ol
Ramazan ayında da su kesintileri devam edecek

Bayburt merkeze bağlı Gençosman, Zahit, Kaleardı, Şingah ve Esentepe mahallelerinde eş zamanlı olarak yürütülen altyapı çalışmaları başladı. Altyapı çalışmalarını yerinde takip eden Belediye Başkanı Mete Memiş, çalışmalar nedeniyle ulaşımda oluşan aksaklıklar ve su kesintilerinden dolayı vatandaşlardan sabır ve anlayış göstermelerini istedi.

Çalışmaların başladığı günden bu yana toplam 26 kilometre imalat yapıldığı bilgisini veren Belediye Başkanı Memiş, çalışmaların yıl sonunda biteceğini ve Bayburt’un kanalizasyon sorununun tarihe karışacağını söyledi. Mayıs ayında ihalesi gerçekleşen içme suyu şebeke hattının yenilenmesi çalışmalarının ise eylül ayı itibariyle başlayacağını kaydeden Memiş, iki yıl sonra Bayburt’un 40 yıla dayanan kanalizasyon ile içme suyu şebeke hattının ortadan kalkacağını ve daha yaşanabilir Bayburt için yeni projelerin hayata geçeceğini dile getirdi.

Altyapı çalışmasının mahallelerde 10 ekip tarafından yürütülmekte olduğunu belirten Başkan Memiş, firma yetkililerinden çalışma esnasında kendilerine ve vatandaşa zarar vermeden çalışmaları uyarısında bulundu.

Ramazan boyunca altyapı çalışması nedeni ile su kesintileri ile alakalı herhangi bir düzenlemenin olmadığı, kesintilerin devam edebileceği belirtildi. CİHAN

Yorumlar