Rakiplerine Enerji içeceği Dağıttı

"Enerjisi bizden, desteği Allah'tan"

Google Haberlere Abone ol
Rakiplerine Enerji içeceği Dağıttı

AK Parti Kemer Belediye Başkan aday adayı Bedri Yalçın, ilçesindeki siyasi parti başkanları ile belediye başkan adaylarını ziyaretinde, "Enerjisi bizden, desteği Allah'tan" diyerek kendi ürettiği enerji içeceği dağıttı.

Yerel seçim çalışmalarını sürdüren Ak Parti Kemer Belediye Başkan aday adayı ve Lık Lık Enerji İçecekleri firması sahibi Bedri Yalçın, siyasi parti ilçe başkanları ile belediye başkan adaylarını ziyaretinde 1,5 litrelik enerji içeceği götürdü. İlk olarak BBP İlçe Başkanlığı'nı ziyaret eden Yalçın, İlçe Başkanı Eyüp Sönmez ve belediye başkan adayı Emrah Ayhan'a başarılar diledi ve içeceğini sundu.

'ENERJİ BENDEN DESTEK ALLAH'TAN'

Yalçın daha sonra CHP İlçe Teşkilatı'na geçerek, İlçe Başkanı Belma Murtezaoğlu ve belediye başkan adayı Umut Güneş'le görüştü. Kemer'e hizmet etmek için yola çıkanlara destek olmak ve ilçeye yapılması gerekenler hakkında görüş alışverişinde bulunmak istediğini söyleyen Yalçın, "Enerjisi benden destek Allah'tan diyerek, başarı dileklerimi iletiyorum. Çıktıkları bu yolda başarılar diliyorum" dedi.

CHP adayı Umut Güneş de "Hepimiz hizmet ve idealler için yola çıktık. Kemer için en hayırlısı ne ise o olsun. Temelde bir dava var ve hepimiz bu davanın parçasıyız. Yok sayılanların, ezilenlerin, ötekileştirilenlerin ve kaybedenlerin davasıdır. Artık kazanacağız. Kemer, 1 Nisan'da bambaşka olacak. Gece ile gündüz kadar fark olacak" diye konuştu. Güneş, Bedri Yalçın'ın bardağa doldurduğu enerji içeceğini içerek, teşekkür etti.

AK PARTİ ADAYI BELLİ DEĞİL

Bedri Yalçın, son olarak MHP İlçe Başkanı Hüseyin Karadüz'ü ziyaret etti. İlçe Başkanı Karadüz'e enerji içeceğinden ikram eden Yalçın, çalışmalarında başarılar diledi. Karadüz de "Ak Parti'nin adayı henüz belli değil. İnşallah gönlünden geçtiği gibi Bedri Bey olur" dedi.

Yorumlar