‘Rahatsız etme’ meselesinden çıkan kavgada 16 yaşındaki kız katil oldu

Bursa’da, nişanlanmasına rağmen eski erkek arkadaşı tarafından rahatsız edildiğini öne süren 16 yaşındaki kızın karıştığı kavgada bir kişi bıçaklanarak öldürüldü. Polis, cinayet zanlısı olarak genç kızı ve olaya karışan...

Google Haberlere Abone ol
‘Rahatsız etme’ meselesinden çıkan kavgada 16 yaşındaki kız katil oldu

Bursa’da, nişanlanmasına rağmen eski erkek arkadaşı tarafından rahatsız edildiğini öne süren 16 yaşındaki kızın karıştığı kavgada bir kişi bıçaklanarak öldürüldü. Polis, cinayet zanlısı olarak genç kızı ve olaya karışan 3 kişiyi gözaltına aldı.

İddiaya göre; bir süre önce Cavit Ş. ile nişanlanan Ş.G. (16), eski erkek arkadaşı Mert Ö. Tarafından rahatsız edildiğini söyledi. Bunun üzerine Ş.G., ağabeyi Ali G., nişanlısı Cavit Ş., Mert Ö. ile birlikte Osmangazi ilçesi Bahar Mahallesi’nde konuşmaya gitti. Mert Ö.’ın arkadaşlarının da bulunduğu buluşmada çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Taraflar arasında çıkan kavga sırasında iddiaya göre Ş.G., eline aldığı bıçakla eski erkek arkadaşı Mert Ö.’ın arkadaşı Yaşar K.’ı (18) sırtından ve göğsünden bıçakladı. Ağır yaralanan Yaşar K. olay yerine gelen 112 Acil servis ambulansı ile Bursa Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaşar K., yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Bursa Emniyet Müdürlüğü ekipleri 16 yaşındaki Ş.G., ağabeyi Ali G., nişanlısı Cavit Ş. ve Mert Ö.’ı yakaladı.

OLAYI DOĞRULADI

Bursa Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şubesi'nde gözetim altında tutulan genç kız, verdiği ifadesinde, eski erkek arkadaşı tarafından sürekli rahatsız edildiğini, konuyu konuşmak için buluştukları sırada tartışma çıktığını söyledi. Ş.G.’nin, "Konuşmak için gitmiştik ama bize saldırdılar. Ben de bıçakla kavgaya müdahil oldum." dediği öne sürüldü. Cumhuriyet savcılığı, olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

CİHAN

Yorumlar