Pursaklar’da Suriye için erdemli ve nezaketli yardım

Ankara Pursaklar Belediyesi Erdemli Gençlik Kulübü ve Nezaket Okulları, yüreklerini ve yardımlarını Suriyeliler için birleştirdi.

Google Haberlere Abone ol
Pursaklar’da Suriye için erdemli ve nezaketli yardım

Ankara Pursaklar Belediyesi Erdemli Gençlik Kulübü ve Nezaket Okulları, yüreklerini ve yardımlarını Suriyeliler için birleştirdi. Düzenlenen kampanyalarla toplanan yardımlar Suriyelilere ulaştırılacak.

Suriye’de yaşanan drama sessiz kalmayan Erdemli Gençlik Kulübü ve Nezaket Okulları öğrencileri, 'İnsanlık Aç ve Üşüyor' kampanyası düzenledi. Minik eller genç beyinlerle buluştu. Düzenlenen kampanya ile çok sayıda Suriyelinin ihtiyacını giderecek malzeme toplandı. Giyimden gıdaya birçok ihtiyacın karşılanacağı yardımlar en kısa sürede Suriyelilere ulaştırılacak.

Erdemli Gençlik Kulübü ve Nezaket Okulları'nın duyarlılığı ile başlayan kampanyaya Pursaklar halkı da büyük destek verdi. Belediye Başkanı Selçuk Çetin, hem Erdemli Gençlik Kulübü üyelerini hem de Nezaket Okulu öğrencilerini göstermiş oldukları bu duyarlılıklarından dolayı tebrik etti. Güçlerini bileştiren gençler ve minikler, Suriye’deki drama herkesin el atmasını istiyor.

CİHAN

Yorumlar