Pursaklar’da 'seyyara' geçit yok

Ankara Pursaklar Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri denetimleri sıkılaştırdı. İlçede seyyar satış yaparak esnafın huzurunu bozan kişilere izin verilmiyor.Uygunsuz üretim, satış ve yapılara geçit vermeyen ekipler, ilçede halkın huzurunu...

Google Haberlere Abone ol
Pursaklar’da 'seyyara' geçit yok

Ankara Pursaklar Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri denetimleri sıkılaştırdı. İlçede seyyar satış yaparak esnafın huzurunu bozan kişilere izin verilmiyor.

Uygunsuz üretim, satış ve yapılara geçit vermeyen ekipler, ilçede halkın huzurunu bozan, esnafın ticaretini engelleyen seyyar satıcı, dilenci, kaçak yapı ve afiş işgallerine müdahale etti. Seyyar satış yapan kişilerin malzemelerine el konuldu. Pursaklar, Saray, Altınova ve Sirkeli’nin yer aldığı 8 halk pazarı noktası başta olmak üzere, ilçe genelinde görev yapan ekipler, okul kantinleri, iş yerleri, pastane, fırın, lokantalarda yapılan denetimlerde, özellikle üretim, satış izni ve sağlık kurallarına dikkat ediyor. Böylece, kanunlarda belirtilen şartları taşımayan iş yeri sahipleri için gerekli işlemler yapılıyor. Halkın sağlığının önemine dikkat çeken yetkililer, önceliklerinin sağlık, güvenlik ve huzur olduğunu belirtti.

CİHAN

Yorumlar