Pursaklar’da mezarlık ve şehitliğe bakım

Ankara Pursaklar Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelindeki mezarlıkların bakım ve onarımını yaptı.Yaz mevsiminin gelmesiyle hem parklarda hem mezarlıklarda çoğalan zararlı otlar ekipler tarafından temizlendi. Her...

Google Haberlere Abone ol
Pursaklar’da mezarlık ve şehitliğe bakım

Ankara Pursaklar Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelindeki mezarlıkların bakım ve onarımını yaptı.

Yaz mevsiminin gelmesiyle hem parklarda hem mezarlıklarda çoğalan zararlı otlar ekipler tarafından temizlendi. Her geçen gün yeşil alanın arttığı Pursaklar’da parklara akın eden halk, belediyenin sunmuş olduğu temiz ve yemyeşil alanlarda zaman geçiriyor. Bir yandan yeni parklar yapan müdürlük, diğer tarafta mevcut parkların ve mezarlıkların bakımını yeniledi. Yoğun yağışların yaşandığı yaz mevsiminde zarar gören alanlardaki aksaklıklar giderildi. Halkın mağdur olmaması ve daha iyi bir hizmet sunulması için hızlı ve zamanında müdahale ile hizmet veren ekipler, elektrik arızalarının giderilmesi, çöplerin temizlenmesi, kamelyaların temizlenip boyanmasını, ağaçların budamasını gerçekleştirdi. İçerisinde Pursaklar Şehitliği’nin de bulunduğu mezarlıklar ekipler tarafından yenilendi.

CİHAN

Yorumlar