Pursaklar’da metrelerce imar yolu yenilendi

Ankara Pursaklar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri nisan ayında da hız kesmedi. İlçedeki çok sayıda sokağın asfalt ve yama işini tamamlayan ekipler, metrelerce yeni imar yolu yaptı. Başkent Ankara’nın değişen yüzü Pursaklar...

Google Haberlere Abone ol
Pursaklar’da metrelerce imar yolu yenilendi

Ankara Pursaklar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri nisan ayında da hız kesmedi. İlçedeki çok sayıda sokağın asfalt ve yama işini tamamlayan ekipler, metrelerce yeni imar yolu yaptı.

Başkent Ankara’nın değişen yüzü Pursaklar hızla gelişiyor. Sosyal ve kültürel faaliyetlerin yanında alt yapı ve imar çalışmalarıyla da takdir toplayan Pursaklar Belediyesi, önemli hizmetlere imza attı. Hızla büyüyen ilçenin altyapısında önemli çalışmalar yaparak metrelerce yeni imar yolu açan ekipler, nisan ayı içerisinde 38 sokağın asfalt ve yama işini yeniledi, tonlarca yeni asfalt attı. Baharın gelmesiyle ilçe genelindeki alt yapı çalışmalarına hız veren Pursaklar Belediyesi, asfalt yama ve serim işlerinin yanı sıra yeni imar yolları da açtı. Hem Ankara Büyükşehir Belediyesi ekipleri hem de Pursaklar Belediyesi ekipleri ilçe genelinde gece gündüz mesai yaparak hizmete devam etti. Bu kapsamda yapılan çalışmalar arasında Pursaklar, Saray, Altınova ve Sirkeli’de tonlarca asfalt atıldı, metrelerce yeni imar yolu yapıldı.

CİHAN

Yorumlar