Pursaklar’da kadınlar matinesi

Pursaklar Belediyesi Abdurrahim Karakoç Kültür Merkezi’nde düzenlenen kadınlar matinesinde hanımlar eğlendi.

Google Haberlere Abone ol
Pursaklar’da kadınlar matinesi

Pursaklar Belediyesi Abdurrahim Karakoç Kültür Merkezi’nde düzenlenen kadınlar matinesinde hanımlar eğlendi. Programa Başkanlar Melih Gökçek ve Selçuk Çetin de katıldı.

    Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Kadınlar Matinesi, Pursaklar ilçesindeki hanımları buluşturdu. Sanatçılar Safiye Soyman ve Faik Öztürk’ün konserleri ile eğlenen hanımları başkanlar da yalnız bırakmadı. Programa Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, Nevin Gökçek ve çok sayıda hanım katıldı.

    Kadınlar matinesinde konuşan Melih Gökçek, “Pursaklar’ın, Selçuk Başkanı neden bu kadar çok sevdiğini şimdi daha iyi anlıyoruz. Şu salonların ve hizmetlerin güzelliğine bakar mısınız. Bunlar başka yerde yoktur. Selçuk kardeşimi tebrik ediyorum.” dedi.

    Selçuk Çetin de yaptığı konuşmada ilçedeki hizmetleri anlatarak “Hanım kardeşlerimiz ne istedilerse yaptık. Bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz. Bizler sizlere efendi olmaya değil hizmetkâr olmaya geldik.”diye konuştu.

    Safiye Soyman ve Faik Öztürk konseri ile eğlenen hanımlar keyifli bir gün geçirdi. CİHAN

Yorumlar