Pursaklar’da bilek güreşi turnuvası

Ankara Pursaklar Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü’nün düzenlemiş olduğu Bilek Güreşi Turnuvası’nda gençler kıyasıya yarıştı. 114 öğrenci birinci olabilmek için ter döktü.Erdemli Gençlik Merkezi’nde düzenlenen okullar...

Google Haberlere Abone ol
Pursaklar’da bilek güreşi turnuvası

Ankara Pursaklar Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü’nün düzenlemiş olduğu Bilek Güreşi Turnuvası’nda gençler kıyasıya yarıştı. 114 öğrenci birinci olabilmek için ter döktü.

Erdemli Gençlik Merkezi’nde düzenlenen okullar arası bilek güreşi turnuvasına bayan ve erkek toplam 114 yarışmacı katıldı. Bir hayli çekişmeli geçen yarışmada dereceye giren öğrencilere madalya verildi. Yetkilileri, okul idarecileri tarafından da takdir edilen bilek güreşi turnuvasının geleneksel hale getirileceğini söyledi.

Daha önce de satranç ve masa tenisi turnuvası düzenleyen Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü, bu projeleri el takdir topladı. İlçe Müdürü Alpaslan Yalçınkaya, Pursaklar’da gençlere yönelik bu tür faaliyetlerin ilk adımını Belediye Başkanı Selçuk Çetin’in attığını belirterek, Çetin’e teşekkür etti.

CİHAN

Yorumlar