Pursaklar Belediye Meclis’i son kez toplandı

Pursaklar Belediye Meclisi, Belediye Başkanı Selçuk Çetin Başkanlığındaki 15. Birleşim 1.

Google Haberlere Abone ol
Pursaklar Belediye Meclis’i son kez toplandı

Pursaklar Belediye Meclisi, Belediye Başkanı Selçuk Çetin Başkanlığındaki 15. Birleşim 1. Oturumunu yaptı. Mevcut meclis üyeleri ile yapılan son toplantıda Başkan Çetin, 5 yıllık sürede Pursaklar için önemli hizmetler yapıldığını ifade etti. Başkan Çetin yaptığı konuşmada kardeşlik vurgusu yaparak, önemli hizmetlere hep birlikte imza atıldığını vurguladı.

Çetin, “İnandığımız değerlere baktığımızda bizler Müslüman ve kardeşiz. Görüş ayrılıklarımız olabilir. Eğer bu süreçte birbirimizi incitmiş isek haklarımızı helal edelim. Bundan sonraki yaşamınızda hepinize başarılar dilerim” dedi. AK Parti Gurubu adına söz alan Yusuf Koca, “Pursaklar’da güzel hizmetler yapmak nasip oldu. Başkanımıza ve meclis üyelerimize teşekkür ediyorum” ediyorum diye konuştu.
MHP Grubu adına söz alan Hüseyin Günay ise “5 yıl içerisinde tatlı tatsız şeyler yaşanmış olabilir. Pursaklar için emeği geçen herkese teşekkür ederim. Yeni dönemde başarılar dilerim” diyerek duygularını ifade etti. Selçuk Çetin başkanlığındaki Pursaklar Belediye Meclisi, 30 Mart Yerel Seçimlerinden sonra belirlenen bir tarihte toplanmak üzere son toplantısını yaptı.
CİHAN

Yorumlar