PTT'deki taşeron işçileri iş bıraktı

PTT'de çalışan taşeron işçiler, Pendik Posta Dağıtım Merkezi önünde iş bırakma eylemi yaptı. Maaşlarını alamadıklarını belirten işçiler mağduriyetlerinin giderilmesini istedi. Pendik Posta Dağıtım Merkezi önünde bir araya gelen...

Google Haberlere Abone ol
PTT'deki taşeron işçileri iş bıraktı

PTT'de çalışan taşeron işçiler, Pendik Posta Dağıtım Merkezi önünde iş bırakma eylemi yaptı. Maaşlarını alamadıklarını belirten işçiler mağduriyetlerinin giderilmesini istedi.

Pendik Posta Dağıtım Merkezi önünde bir araya gelen PTT'deki taşeron işçiler eylem yaptı. Maaşlarını zamanında almadıklarını yıllardır mağdur olduklarını kaydeden işçiler, “Elektrik, su, telefon faturalarımızı ödeyemiyoruz. Kredi kartlarını ödeyemiyoruz. Çalışmaya gelince hepsinden fazla çalışıyoruz. Bugün iş bıraktık maaşlarımızın yatmasını istiyoruz.” ifadelerini kullandı.

Akşam 5’e kadar 25-30 kilometre yol yürüdüklerini aktaran bir işçi, “Yüzlerce posta dağıtıyoruz. Ama para hala ödenmedi. 5’inde maaş alıyor şirket ama bize hala ödenmedi. 12 yıldır burada dağıtıcıyım. Bu firma şaibeli bir firma, yıllardır ihaleyi neden bu firmaya verdiklerini anlayamıyoruz.” diye konuştu.

Grup yapılan açıklamanın ardından olaysız dağıldı. CİHAN

Yorumlar