PTT soygunu güvenlik kamerasında

Adana'da PTT şubesinde pompalı tüfekle yapılan soygun anına ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

Google Haberlere Abone ol
PTT soygunu güvenlik kamerasında

Adana'da PTT şubesinde pompalı tüfekle yapılan soygun anına ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

Olay, merkez Yüreğir ilçesi Süleyman Vahit Caddesi'nde 17 Şubat Pazartesi günü yaşanmıştı. PTT Yamaçlı şubesine gelen yüzleri maskeli 3 kişi, pompalı tüfek ve silahla etkisiz hale getirdikleri PTT görevlilerinden 6 bin 700 lira parayı alıp kaçtı. Korku dolu anlar, PTT şubesinin güvenlik kamerasınca kaydedildi. Görüntülerde, içeri giren 3 kişinin ardından şubede bulunan vatandaşların büyük korku ile dışarı kaçmaları dikkat çekiyor. Soygunculardan biri kapıyı gözetlerken diğer ikisinin ise veznedarın yanına gelip tüfek ve silah çektikleri görülüyor. Veznedarların ellerini havaya kaldırmasının ardından soyguncular çok kısa bir sürede paraları alıp kayıplara karışıyor.

Emniyet Asayiş Şubesi Gasp Bürosu ile Hırsızlık Bürosu ekipleri, güvenlik kamerası görüntülerinden tespit ettiği şüphelilerden Cino lakaplı F.E.'yi (17) bir alışveriş merkezinde, cezaevinden yeni çıkan Ali A.'yı (24) ise Çakmak Caddesi'ndeki bir mağazada yakaladı. 17 yaşındaki H.P. ise merkez Yüreğir ilçesi Anadolu Mahallesi'nde gözaltına alındı. Polis, soygundan elde edildiği belirlenen şüphelilerin üzerinden çıkan 5 bin liraya el koydu.

Bu arada, şüphelilerden yaşı küçük olan F.E. ile H.P. Çocuk Şube Müdürlüğü'nde, Ali A. ise Adana Emniyet Müdürlüğü'nde ifadeleri alındıktan sonra adliye mercilere sevk edildi. CİHAN

Yorumlar