Psikolojisi sorunları olan şahıs alnına çivi çakmaya kalkıştı

Erzincan’da psikolojik sorunları bulunan bir vatandaş, kafasına üç adet çivi çakmaya kalkıştı.

Google Haberlere Abone ol
Psikolojisi sorunları olan şahıs alnına çivi çakmaya kalkıştı

Erzincan’da psikolojik sorunları bulunan bir vatandaş, kafasına üç adet çivi çakmaya kalkıştı. Kafatasına girmeyen ve deri altında kalan üç çiviyi hastanede kendisi çıkaran E.M., yapılan ilk tedavisinin ardından psikolojik sorunlarının olması sebebiyle psikiyatri servisinde tedavi altına alındı.

Olay önceki gün Erzincan Kızılay Mahallesi'nde meydana geldi. Eşinden ayrı yaşadığı öğrenilen iki çocuk babası E.M., ayrıldığı eşi S.M.’yi arayarak helallik istedi. Bunun üzerine S.M. 155 polis imdat ve 112 Acil Servisi arayarak yardım istedi.
E.M. eşini aradıktan sonra 3 adet 2 santimlik kasa çivisini şakağından çakmaya kalkıştı. Eve gelen polis ve sağlık ekipleri tarafından yaralı halde bulunan E.M. Erzincan Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. E.M. hastanede tomografi çekilmeye götürülürken, deri altına çaktığı bir çiviyi kendi çıkardı. İki çiviyi de müşahede altında doktoru beklerken yine kendisi çıkardı.
Hastanede tedavisi Beyin Cerrahı Yrd. Doç. Dr. Cengiz Gömleksiz, tarafından yapılan E.M., psikolojik sorunları olması sebebiyle psikiyatri servisine yatırıldı.

"İLK KEZ BÖYLE BİR VAKAYLA KARŞILAŞTIK"

Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Beyin Cerrahı Yrd. Doç. Dr. Cengiz Gömleksiz, çivilerin şahsın kafatasına isabet etmediğini, deri altında kaldığını ve müşahede altında kendisinin çıkarttığını söyledi. E.M.’nin yarasını temizlediklerini belirten Gömleksiz, “Bu tarz bir şeyi ilk defa gördük. İlk geldiğinde üç çivi çakmış. Acile geldiğinde bir tanesini kendisi çıkartmış. Tomografi sonrasında müşahede altına alındığında diğerlerini de orada çıkartmış. Yarasını kapattık. Sık görülecek bir şey değil.” diye konuştu. CİHAN

Yorumlar