Prysmian Türkiye, dünya CEO’sunu ağırladı

Enerji ve telekomünikasyon kabloları üzeren Prysmian Group Türkiye’nin yıllık kıdem törenine şirketin dünya CEO’su Valerio Battista'da katıldı.

Google Haberlere Abone ol
Prysmian Türkiye, dünya CEO’sunu ağırladı

Enerji ve telekomünikasyon kabloları üzeren Prysmian Group Türkiye’nin yıllık kıdem törenine şirketin dünya CEO’su Valerio Battista'da katıldı. Battista, Türkiye pazarında emin adımlarla ilerleyen şirketin başarı grafiğini her geçen yıl yükseleceğine inancının tam olduğunu söyledi.


Prysmian Group Türkiye AŞ’nin yıllık kıdem töreni Bursa Merinos Kültür Merkezi’nde yapıldı. 617 çalışanın katıldığı toplantıda Türkiye CFO’su Ercan Karaismailoğlu, Fabrika Direktörü Halil Kongur ve Dünya CEO’su Valerio Battista da hazır bulundu.
Prysmian Group Dünya CEO’su Valerio Battista, Prysmian Group ailesinin en başarılı fabrikalarından biri olan ve bu yıl 50. yılını kutlayan Prysmian Group Türkiye’nin bu önemli gününde Türkiye’de olmaktan dolayı mutluluk duyduğunu ifade etti. “Bu büyük ailenin vazgeçilmez ferdinin başarılı yolculuğunda siz değerli iş arkadaşlarıma da sonsuz teşekkür ederim” diyen Battista, “Türkiye pazarında emin adımlarla ilerleyen Prysmian Group Türkiye’nin gelecek yıllarda da başarılarını katlayarak devam edeceğine olan inancım sonsuz” diye konuştu.

Prysmian Group Türkiye CEO’su Hoegstedt ise dünya CEO’su Battista’nın 50. yılda yanlarında olmalarından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Prysmian Group Türkiye olarak geçen yılki hedeflere ulaşmanın gururu içerisine olduğunu belirten Hoegstedt, bu başarılara olan katkılar dolayısıyla tüm çalışanlarına teşekkür etti.
50. YIL PASTASI
Konuşmalar sonrasında düzenlenen inovasyon ödülleri töreninin ardından Prysmian Group Türkiye’de 36. yılını dolduran Müjdat Yayvak ile 29. yılını dolduran Esat Baykal ve Hans Hoegstedt 50. yıla özel hazırlanan pastayı birlikte kesti. Daha sonra Mehmet Auf’un hazırladığı takım çalışması, iletişim, etkileme, ikna etme, başarı etik anlayış profesyonellik gibi çeşitli konuları eğlenceli bir şekilde anlatan “Hayatın Ritmi” gösterisinde şirket çalışanları da interaktif şekilde yer aldı. CİHAN

Yorumlar