Profesörün 'darbe geliyor rahat olun' konuşması

Mahkeme tarafından serbest bırakılan profesörün aylar önce yaptığı 'darbe geliyor rahat olun' imasındaki konuşması ortaya çıktı

Google Haberlere Abone ol
Profesörün 'darbe geliyor rahat olun' konuşması
FETÖ üyesi Profesör Osman Özsoy'un aylar öncesinden bir televizyon kanalında, 'rahat olun, darbe geliyor' imasında yaptığı konuşma tartışmalara neden oldu. Örgüt üyesi profesör, geçen yıl nisan ayında gözaltına alınmış ancak savcının tutuklama talebine rağmen mahkeme tarafından serbest bırakılmıştı. 

Özsoy'un konuşmasında, bütün darbelerin Cuma günü yapıldığını, darbe sırasında hiçbir muhafazakar kesimin cesaret ederek sokağa çıkmayacağını, sadece komünistlerin çıkabileceğini ancak onların da bir süre sonra bastırılacağını söylemesi ise dikkat çekiyor. 

 

Yorumlar

Ayten Hic bir zaman devletimizi milletimizi bölemeyeceksiniz hainler. Siz bölmeye calistikca biz tek yürek olup devlesecegiz bu millet bu devlet ne kallesler gördü. Ama o kadar büyükki birakin yikilmayi sendelenmedi bile. Yasasin devletim yasasin milletim rabbimiz bizi her daim koruyacaktir. Ne mutlu turkum diyene. Ne mutlu turkiyeliyim diyene.