Prof. Dr. Necdet Çamaş, Atakum için hazırladığı 137 projesini duyurdu

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Atakum Belediye başkan adayı Prof. Dr. Necdet Çamaş, tecrübeli bir ekibiyle 137 proje ile Atakum'un hizmetine talip olduklarını belirtti.

Google Haberlere Abone ol
Prof. Dr. Necdet Çamaş, Atakum için hazırladığı 137 projesini duyurdu

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Atakum Belediye başkan adayı Prof. Dr. Necdet Çamaş, tecrübeli bir ekibiyle 137 proje ile Atakum'un hizmetine talip olduklarını belirtti. Çamaş, "Nasıl seçim kampanyamızı bir imece usulüyle yürütüyorsak, başkanlığa geldiğimizde de yine çalışma usulümüz imece usulüyle olacaktır, bundan dönmek namertliktir." şeklinde konuştu.

Milliyetçi Hareket Partisi Atakum Belediye Meclis üyesi adayları gerçekleştirilen toplantı ile tanıtıldı. Atakum Gülhan Restoran'da verilen kahvaltının ardından meclis üyesi adaylarını tek tek tanıtan MHP Atakum Belediye başkan adayı Necdet Çamaş, önemli projeleri de başlıklar altında anlattı. Mahalli yönetimin mutlak suretle insanı dikkate alan anlayış içerisinde olması gerektiğini belirten Çamaş, "Bu nedenle biz sadece kendi anlayış ve isteklerimizle değil Atakum'un istekleri ne ise o amaçla başlamış olduğumuz çalışmaları meclis üye listesini yapmak suretiyle tamamlamak, şayet nasip olursa 5 yıl boyunca hizmet anlayışından, çalışma azminden ve kararlılığından vazgeçmeden devam edeceğiz. Atakum'a hizmet sözü veriyoruz." dedi. Çamaş, daha sonra adayları tek tek açıklayarak tanıttı.

ER: ATAKUM MHP'Yİ İSTİYOR

MHP Atakum Belediye Meclis üyesi adayı Fevzi Er, aday üyeler adına yaptığı konuşmada Atakum'un MHP'yi istediğini belirterek, "Burada Atakum sevdası var. İsimler yok Atakum'a gönül vermiş insanlar var. Atakum artık MHP'nin yönetimine hasret kalmış. O yüzden Atakum MHP'yi istiyor. Biz de Atakum sevdalıları olarak Atakum'u istiyoruz. Necdet Çamaş'ın arkasındayız, vatandaşımızın desteği ile başaracağız." şeklinde konuştu.

"TAVİZ VERMEK NAMERTLİKTİR"

137 projesini önemli başlıklar altında slayt gösterisi ile anlatan Necdet Çamaş, "Seçim çalışmamızı imece usulu yapıyoruz. Eğer bu kampanyayı bu şekilde yapıyorsanız, yönetimi de 5 yıl boyunca taviz vermeden gerçekleştirmek zorundasınız. Bundan taviz vermek namertliktir. Şehrin üzerinde manevi kirlilik var. Önce bunu temizlememiz gerekir. Hayal değil projeleri hayata gerçirmek gerekir." dedi. "İnsana hizmet etmekten daha ulvi ne olabilir?" diye soran Çamaş, 2019 yılına kadar aynı duygu ve düşünce ile Atakumluların hizmetinde olacaklarını dile getirdi.

Aday tanıtımının ardından Çamaş, Atakum için hazırladıkları 137 projeden bir kısmını başlıklar halinde tanıttı. Çamaş, ilçenin turizminden, yeşil alanlarına, havasından otopark sıkıntısına, kaldırımlardan insanların yaşamını kolaylaştıracak halk pazarlarına, halkın rahat nefes alabileceği parklardan, şehir meydanlarına kadar hazırladıkları projelerin sunumunu yaptı. Toplantı MHP Atakum Belediye başkan adayı Necdet Çamaş ve meclis üyesi adaylarının toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi. CİHAN

Yorumlar