Prof. Dr. Karatepe: İletişim Fakültesi her yıl gelişiyor

Malatya İnönü Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Selma Karatepe, “Fakülte olarak her yıl biraz daha gelişiyoruz. Malatya Gazeteciler Cemiyeti ile birlikte önemli projeleri hayata geçirmeye çalışacağız.” dedi. İletişim...

Google Haberlere Abone ol
Prof. Dr. Karatepe: İletişim Fakültesi her yıl gelişiyor

Malatya İnönü Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Selma Karatepe, “Fakülte olarak her yıl biraz daha gelişiyoruz. Malatya Gazeteciler Cemiyeti ile birlikte önemli projeleri hayata geçirmeye çalışacağız.” dedi.

İletişim Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Selma Karatepe, Dekan Yardımcısı Yrd. Doç.Dr. Mevlüt Akyol ve Gazetecilik bölüm başkanı Yrd. Doç. Mehmet Barış Yılmaz ile birlikte Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Haydar Karaduman’ı ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Karatepe, burada yaptığı açıklamada, Malatya Gazeteciler Cemiyetiyle birlikte eğitime katkı verecek ortak projeler yapacaklarını belirtti. Karatepe, şöyle devam etti: “İletişim Fakültemiz her geçen yıl büyük bir gelişme gösteriyor. Bu çalışmalara şehrinde katılmasını bekliyoruz. Öğrencilerimizin Basın kuruluşlarıyla bir arada olmasını sağlayacak projeleri Malatya Gazeteciler Cemiyetiyle birlikte yapacağız. Eylül ayında bölge illerini de kapsayacak geniş katılımlı bir projeyi Cemiyetle birlikte gerçekleştirmek istiyoruz. Malatya Gazeteciler Cemiyetine yeniden seçilen Başkanımız ve Yönetim kurulunu tebrik etmeye ve hayırlı olsun demeye geldik” dedi.

İletişim Fakültesi Dekan Yardımcısı Mevlüt Akyol da Malatya Gazeteciler Cemiyetinin tecrübelerinden ve deneyimlerinden yararlanmak istediklerini belirterek, “İletişim fakültesi olarak her yıl biraz daha gelişme gösteriyoruz. Yeni bölümler açılmaya devam ediyor. Cemiyetle birlikte önemli projeleri hayata geçirmeye çalışacağız” diye konuştu.

İletişim Fakültesinde yeni kurulan gazetecilik bölüm başkanlığına getirilen Yrd. Doç. Mehmet Barış Yılmaz, yeni açılan gazetecilik bölümüne öğretim kadrosunun tamamlanmasıyla birlikte öğrenci alacaklarını bildirdi.

Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Haydar Karaduman, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. İletişim fakültesinin kendileri için özel bir kurum olduğunu söyleyen Karaduman, “Kısa zamanda İletişim fakültesi önemli mesafeler aldı. Bundan sonra da Cemiyetimizde elinden gelen her katkıyı vermeye devam edecektir. İletişim fakültemizle birlikte ulusal çapta ve tüm illerden gelecek gazetecilerinde katılımıyla bir projeyi gerçekleştirmek için çalışacağız” şeklinde konuştu.

CİHAN

Yorumlar