Prof. Dr. Akgemci'den 10 bin öğrenciye online eğitim desteği

Konya Selçuk Üniversitesi Rektör Yardımcılığı görevini bırakarak memleketi Kahramanmaraş’ta Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Prof.

Google Haberlere Abone ol
Prof. Dr. Akgemci'den 10 bin öğrenciye online eğitim desteği

Konya Selçuk Üniversitesi Rektör Yardımcılığı görevini bırakarak memleketi Kahramanmaraş’ta Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Prof. Dr. Tahir Akgemci, 10 bin öğrenciye online eğitim desteği sağladı.

İlk, orta ve lise öğrencilerine dağıtılan eğitim setlerinde bulunan aktivasyon kodu ile internetten canlı dershane ortamına bağlanacak olan öğrenciler, Milli Eğitim müfredatına uygun hazırlanan derslere katılabilecek. Aynı zamanda öğrenci dilerse ders tekrarı da yapabilecek. Özellikle dar gelirli, dershaneye gidemeyen öğrenciler için önemli bir çalışma olan sistemin dağıtımı gönüllü ekip tarafından devam ediyor. Prof. Dr. Akgemci, kendisi gibi eğitimci olan eşi Selçuk Üniversitesi Eğitim Görevlisi Doç. Dr. Emine Akgemci ile birlikte Namık Kemal Mahallesi’nde evleri ziyaret ederek, ilk, orta ve lise eğitimi gören öğrencilerin ailelerine hediye ettikleri eğitim setinin tanıtımını yaptı. Konuyla ilgili açıklama yapan Akgemci, "Bu çalışma tamamen bir sosyal sorumluluk projesi. Ne yazık ki kentimiz eğitimde 66’ncı sırada. Eğitim seviyesini yükseltmezseniz, başarıyı elde edemezsiniz. Bu Online Eğitim Sistemi öğrencilerimizin eğitimine büyük katkı sağlayacak. Şu an 10 bin olan sayıyı 30 bine çıkarmayı hedefliyoruz. İnşallah seçildiğimde büyükşehrin imkânları ile de eğitime büyük katkı sağlayacağız." dedi. CİHAN

Yorumlar