Poyrazlı: Edip Uğur'un adaylığından ziyadesiyle memnun olduk

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen törende Balıkesir Büyükşehir Belediye başkan adayının Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Edip Uğur olduğunu açıklaması teşkilatta sevinçle karşılandı.

Google Haberlere Abone ol
Poyrazlı: Edip Uğur'un adaylığından ziyadesiyle memnun olduk

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen törende Balıkesir Büyükşehir Belediye başkan adayının Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Edip Uğur olduğunu açıklaması teşkilatta sevinçle karşılandı. İstanbul'da olan Uğur, yarın sabah saatlerinde şehir girişindeki Değirmenboğazı mevkiinde karşılanacak.

AK Parti Balıkesir İl Başkanı Mahmut Poyrazlı, Başbakan Erdoğan tarafından Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen törende 21 ilin daha belediye başkan adayını tanıttığını söyledi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Uğur'un Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan adayı olmasını teşkilat olarak istediklerini belirten Poyrazlı, "Bu adaylık beklediğimiz bir durumdu. Öncelikle Edip beyin aday gösterilmesinden dolayı büyük bir memnuniyet duyuyoruz. Edip bey bizim kurucu il başkanımız, milletvekilimiz, genel başkan yardımcımız. AK Parti iktidarı döneminde Balıkesir'e yapılan tüm hizmetlerde mutlaka katkısı ve imzası olan bir büyüğümüz. Kendisinin büyükşehir belediye başkan adayı olmasından ziyadesiyle memnunuz." dedi.

AK Parti il teşkilatı olarak Balıkesir'de büyükşehir belediye başkanlığını kazanmak istediklerini ifade eden Mahmut Poyrazlı, "Hem Edip beyin adaylığını bu bakımdan önemsiyoruz, hem de belediyeyi kazandıktan sonra büyükşehir statüsüne kavuşan Balıkesir'in önünün çok açık olduğunu düşünüyorum. Büyükşehir statüsünü Balıkesir için bir avantaj ve fırsat olarak görüyoruz. Belediyeyi kazandıktan sonra yapılacak işler ve hizmetler olarak da Edip beyin başkan olması artı bir değer ve katkı sağlayacaktır. Genel Başkan yardımcımızın aday gösterilmesi başbakanımız ve partimizin genel merkezinin Balıkesir'e verdiği önemin de bir göstergesidir. Hayırlı, uğurlu olmasını temenni ediyoruz." diye konuştu.

Genel Başkan Yardımcısı Edip Uğur'u mübarek bir gün ve mübarek bir atmosfer olan cuma günü sabah saatlerinde Değirmenboğazı'nda karşılayacaklarını aktaran Poyrazlı, "Buradan konvoy halinde cuma namazını kılmak için tarihi Zağnos Paşa Cami'ne geleceğiz." ifadelerini kullandı.

CİHAN

Yorumlar