Pota’nın yıldızları TATLITOP’da buluşuyor

Türkiye’nin bir numaralı açık hava basketbol organizasyonu olan Mustafakemalpaşa Belediyesi TATLITOP Basketbol Şöleni için geri sayım başladı. 1992 yılından beri aralıksız süren TATLITOP Basketbol Şöleni, bu yıl 22. kez sporseverlerle...

Google Haberlere Abone ol
Pota’nın yıldızları TATLITOP’da buluşuyor

Türkiye’nin bir numaralı açık hava basketbol organizasyonu olan Mustafakemalpaşa Belediyesi TATLITOP Basketbol Şöleni için geri sayım başladı.

1992 yılından beri aralıksız süren TATLITOP Basketbol Şöleni, bu yıl 22. kez sporseverlerle buluşacak.

Basketbol tutkunlarının büyük bir heyecanla beklediği pota mücadeleleri, bu yıl Mustafakemalpaşa Belediye Spor organizasyonuyla 9-22 Haziran 2014 tarihleri arasında yapılacak.

    Organizasyon Komitesi, sporda; sevgi, barış ve kardeşlik duygularının ön plana çıktığı, eğlencenin ve heyecanın bir arada yaşandığı TATLITOP Basketbol Şöleni için başvuruların; masterler, starlar, genç erkekler, yıldız erkekler, küçük erkekler, minik erkekler, genç bayanlar, yıldız bayanlar, küçük bayanlar ve minik bayanlar olmak üzere toplam 10 kategoride başladığını duyurdu.

    6 Haziran Cuma günü saat 17.00’ye kadar sürecek başvurular için formların Şeyh Müftü Mahallesi Pabuççular Çarşısı No:33 adresinde bulunan Mustafakemalpaşa Belediye Spor Sosyal Tesisleri’nden temin edilebileceği bildirildi.

Komite açıklamasında; “ 22. TATLITOP Basketbol Şöleni, 9-22 Haziran tarihleri arasında Sırmalar Spor Tesisleri’nde yapılacaktır. Turnuvaya katılacak takımların, oyuncu ile 1 firma temsilcisi ve 1 antrenörden oluşan listelerini son başvuru tarihine kadar komiteye ulaştırmaları gerekmektedir. 8 Haziran 2014 Pazar günü saat 19.00’da Belediye Spor Sosyal Tesisleri’nde fikstür çekimi ve bilgilendirme toplantısı yapılacağı için her takımdan sorumlu ve yetkili bir kişinin bu toplantıya katılması gerekir ” denildi.

CİHAN

Yorumlar