Posbıyık: Bana yaşlı diyen önce Toptan ve Çiçek'e baksın

Zonguldak'ın Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Ömerli mahallesinde Belediye tarafından yapımı tamamlanan piknik alanının açılışını gerçekleştirdi.

Google Haberlere Abone ol
Posbıyık: Bana yaşlı diyen önce Toptan ve Çiçek'e baksın

Zonguldak'ın Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Ömerli mahallesinde Belediye tarafından yapımı tamamlanan piknik alanının açılışını gerçekleştirdi. Yaklaşık 4 bin kişinin katıldığı açılışı öncesinde konuşan Belediye Başkanı Halil Posbıyık, kendisine yaşlı göndermesinde bulunan AK Parti Zonguldak Milletvekili Profesör Doktor Ercan Candan'a cevap verdi.

Posbıyık konuşmasında "Halil Posbıyık yaşlandı, artık ayrılsın diyor. Şimdi ona cevap veriyorum. Ben aslında 70 yaşında olmaktan mutluluk duyarım da, 45 doğumluyum. Sizde hesap yapın 68 yaşındayım. Hayalet milletvekili, senin Köksal Toptan’ın 73 yaşında. O niye çalışıyor halen daha. O’na niye git demiyor. Yahu senin Meclis Başkanın Cemil Çiçek 69 yaşında, O’na niye git demiyorsun sen. İyi bir bilim adamı olabilir, iyi rektör olabilir. Yapamayacağı tek şey var, milletvekilliğini asla yapamaz. Tuttuğunu kopartamaz. Bak şimdi Hüseyin Uysal’ı dolaştırıyorlar mahallelerde. Miting yapamıyor. Radyo konuşmalarına çıkamıyor. Konuşamıyor ki. Vallahi billahi konuşamıyor. Önlerinde mahallelerde bir tane davulla zurna, arkada hayalet milletvekili Ercan Candan, yanında Hüseyin Uysal, arkalarında iki tane kadın kollarından, gençlik kollarından vatandaş davulu çala çala gidiyorlar, kapıyı tıklayıp adam bulurlarsa; bir tane sahte bir şey almışlar el yıkama sabunu bir de kitap koymuşlar içine onları veriyorlar kapıya. Adam konuşamıyor ki ne yapsın" dedi.

'ÜLKE ZOR DURUMDA,BU SEÇİM SON SEÇİM OLABİLİR'

Ülkenin zor bir dönemden geçtiğinin de altını çizen Posbıyık "Sevgili hemşehrilerim. Ülkem çok zor durumda. Güneyde Suriye' de savaşlar. El Kaide her an bu tarafa atlayabilir. Türkiye' de Allah korusun büyük huzursuzluk çıkarabilir. PKK 'Özerklik getireceğim' diyor. İlan yapacağım diyor. Ülkeyi bölüyor. Ayakkabı kutularında ki paraları sizlere anlatmıyorum. O bantlarda çıkan konuşmaları sizlere anlatmıyorum. Ülke elden gidiyor. Bu önümüzde ki kullanacağımız sandık, son sandıktır. 43 yıldır Ereğli' de siyaset yapıyorum. 20 yılda belediye başkanlığı yapıyorum. Allah rızası için bana inanmanızı istiyorum" dedi.

Konuşmaların ardından açılış gerçekleştirildi. Vatandaşlar, açılışta konser veren Seçil ve Zafer Peker'in şarkıları ile eğlendi. CİHAN

Yorumlar