Pompalı tüfekli hırsız Başkent'te dehşet saçtı

Ankara’da Emek semtinde bir diş hekimliğine pompalı tüfekle gelen hırsız, işyerinde çalışan bir bayanın elini ve yüzünü bantlarla bağladıktan sonra kredi kartlarını gasp ederek kayıplara karıştı. Olay saat 14.30 sıralarında Emek...

Google Haberlere Abone ol
Pompalı tüfekli hırsız Başkent'te dehşet saçtı

Ankara’da Emek semtinde bir diş hekimliğine pompalı tüfekle gelen hırsız, işyerinde çalışan bir bayanın elini ve yüzünü bantlarla bağladıktan sonra kredi kartlarını gasp ederek kayıplara karıştı.

Olay saat 14.30 sıralarında Emek 4. Cadde üzeri 53 numaradaki diş hekimi P.Ö.G.’ye ait işyerinde meydana geldi. Diş hekiminin işyerinde olmadığı sırada yaşanan olayda, büroda çalışan ve ismi henüz öğrenilemeyen bir bayan, içinde pompalı tüfek bulunan bavul ile işyerine gelen hırsız tarafından gasp edildi.

    Zemin kattaki işyerinde çalışan bayanın vücudunu bantlarla sarıp etkisiz hale getiren azılı hırsız, kredi kartlarını alıp tekrar içinde tüfek olan bavulla olay yerinden uzaklaştı. Bir süre sonra eli ve yüzündeki bantlardan kurtulan kadın, durumu komşu dükkanlardan birine giderek haber verdi. Bunun üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi.

    Yapılan araştırmalarda pompalı tüfek taşıyan ortalama 1,75 santim boyundaki hırsızın Ulus Anafartalar’da bulunan bir banka şubesinden kadına ait kredi kartından 2 bin 500 lira para çektiği belirlendi.

    Olay yeri inceleme ekipleri, hırsız dehşeti yaşayan kadının ifadeleri doğrultusunda çalışma başlattı. Bavul içinde pompalı tüfekle kayıplara karışan hırsızın yakalanması için Ankara polisi alarma geçti. CİHAN

Yorumlar