Pompalı tüfekle kalabalığa ateş eden şahıs iki kuzeni vurdu

Balıkesir'de çıkan kavgada kalabalığa pompalı tüfekle ateş eden K.A.'nın yoldan geçen iki çocuğu yaraladığı iddia edildi.

Google Haberlere Abone ol
Pompalı tüfekle kalabalığa ateş eden şahıs iki kuzeni vurdu

Balıkesir'de çıkan kavgada kalabalığa pompalı tüfekle ateş eden K.A.'nın yoldan geçen iki çocuğu yaraladığı iddia edildi. Bacaklarına çok sayıda saçma isabet eden 12 yaşındaki Çağatay Çali, hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Olay esnasında Çayi'nin yanında bulunan kuzeni Kadir Orakçı da hafif yaralandı.

Olay, saat 14.30 sıralarında, şehir merkezinde bulunan Eski Kuyumcular Mahallesi, Muharrem Hasbi Caddesi'nde meydana geldi. Görgü tanıklarının ifadesine göre seyir halindeki arabadan inen K.A., elindeki pompalı tüfekle önce havaya, daha sonra kalabalığa doğru ateş etti. Tüfekten çıkan saçmalar, bu sırada kaldırımda yürüyen Çali ve Orakçı'ya isabet etti. Bacaklarından yaralanan Çali, kanlar içinde yere yığıldı. Çocuğun bağırmasıyla çevredekiler hemen 112 Acil Sağlık'a haber verdi. Bunun üzerine olay yerine sağlık ekibi ve çok sayıda polis sevk edildi. Vatandaşlar tarafından olayın meydana geldiği bölgenin yanındaki parkta bir bankın üzerine yatırılan Çağatay Çali, sağlık ekibini bekledi. Kısa sürede gelen sağlık ekibi, ilk müdahaleyi yaptıktan sonra Çali'yi Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Olayın şokunu üzerinden atamayan Orakçı'yı ise polisler sakinleştirmeye çalıştı. Küçük çocuk, olayı ve ateş eden şahsı polislere tarif etti. Polislerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen çocuğun babası, kısa süreli bir şaşkınlık yaşadı. Çevrede geniş güvenlik önlemi alan polis ekipleri, olayın ardından arabayla kaçan zanlı K.A.'yı kısa sürede yakaladı. CİHAN

Yorumlar