Pompalı tüfekle havaya ateş açan adam dehşet saçtı

Erzincan'da sokak ortasında elinde bulunan pompalı tüfekle havaya ateş açan adam dehşet saçtı. Olay yerine çok sayıda polis ve Özel Harekat timi sevk edilirken, sokak güvenlik kordonu altına alındı.Olay, bugün Erzincan merkeze bağlı Demirkent...

Google Haberlere Abone ol
Pompalı tüfekle havaya ateş açan adam dehşet saçtı

Erzincan'da sokak ortasında elinde bulunan pompalı tüfekle havaya ateş açan adam dehşet saçtı. Olay yerine çok sayıda polis ve Özel Harekat timi sevk edilirken, sokak güvenlik kordonu altına alındı.

Olay, bugün Erzincan merkeze bağlı Demirkent beldesi Osmanlı Mahallesi'nde meydana geldi. Psikolojik sorunları olduğu öğrenilen Mehmet Ölmez (68) isimli şahıs, 29 AH 534 plakalı kamyonet ile Demirkent beldesi Osmanlı Mahallesi'nde bulunan ve daha önce tartıştığı yakınlarının evine geldi. Daha sonra yanında getirdiği pompalı tüfek ile havaya rastgele ateş eden Mehmet Ölmez, polisin olay yerine gelmesi ile ateş etmeyi kesti. Güvenlik kordonu altına alınan mahallede giriş ve çıkışlar kontrol altına alındı. Çelik yeleklerini giyen Özel Harekat timleri, zırhlı araçlarla kontrollü bir şekilde şüpheliye yaklaşarak ikna etmeye çalıştı. Bir müddet yanına kimse yaklaştırmayan Mehmet Ölmez (68) yapılan yarım saatlik ikna çabalarının ardından, elinde bulunan pompalı tüfekle bir kaç el havaya ateş ettikten sonra teslim oldu.

Gözaltına alınan Mehmet Ölmez (68) daha sonra ifadesinin alınması için Erzincan Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi'ne götürüldü. Burada alınan ilk ifadesinde şahsın psikolojik sorunları bulunduğu öğrenildi.

CİHAN

Yorumlar