Polisten Öldü Numarası Yaparak Kurtuldu

Bayrampaşa'da trafik uygulaması yapan polisler tarafından "Dur" ihtarına uymadığı gerekçesiyle dövüldüğünü iddia eden iki çocuk babası Kenan Eroğlu, elde ettikleri çevredeki güvenlik kamera görüntülerini basınla paylaştı.

Google Haberlere Abone ol
Polisten Öldü Numarası Yaparak Kurtuldu

Eroğlu, "Polisler ve çekicinin sürücüsü beni dövüp yerde sürükledi. Öldü numarası yaptım. Beni öyle bıraktılar" dedi.

Bayrampaşa'da oto yıkamacılık yapan evli iki çocuk babası Kenan Eroğlu, geçtiğimiz Cumartesi günü saat 23.30 sıralarında bir arkadaşının kullandığı otomobille Gaziosmanpaşa'daki evine gitmek için yola çıktı. İddiaya göre, Rami, Kışla Caddesi üzerinde trafik uygulaması yapan polisler Kenan Eroğlu'nun içinde bulunduğu otomobili durdurmak istedi. Yaklaşık 200 metre ileride duran otomobile polisler arkadan uyarı atışı yaptı. Kenan Eroğlu'nun yanında bulunan 3 kişi otomobili bırakarak kaçtı. Polislerin yanına giden Kenan Eroğlu, 'Neden ateş ediyorsunuz. Biz ne yaptık' şeklinde sordu. Bunun üzerine küfür eden polisler ile Kenan Eroğlu arasında tartışma çıktı. Polisler ile çekicinin sürücüsü, Kenan Eroğlu'nu tekme tokat döverek yerde sürükledi. Kenan Eroğlu, "Öldü numarası yaparak kurtuldum" beni döven polisler ile çekici sürücüsünden davacıyım" dedi. 

Olayın ardından hastaneye kaldırıldığı ve 8 gün iş göremez raporu aldığını söyleyen Kenan Eroğlu, "Korkarak ne yapacağımızı şaşırdık. İleride durarak otomobilden indik. Polisler ağır küfürler ederek üzerimize geldi. Arkadaşlarım korkarak kaçtı. Ben de polislere suçumuz varsa karakola götürün dedim Bana 'Özel şoförün mü var' diyerek yumruk attı. Bu sırada çekici sürücüsü beni yere yatırdı. Kendimi korumaya aldım ve korkarak kapandım. Can alıcı bir şekilde vurmaya başladılar. Her tarafım çürük. Kaburgalarımda hasar var" dedi.

Çekici sürücüsünün kendisine, "Seni arabanın arkasına bağlayıp, tur attıracağım" dediğini ileri süren Kenan Eroğlu, şunları söyledi:

"Hem polisler, hem çekici sürücüsü yerde tekmelediler. Beni çekicinin altına sokarak orada da dövdüler. Issız ve sessiz bir yer olduğu için korktum. Suratıma tel örgülere vurdular. İyice kendimden geçtim. Ayıldığımda çekici sürücüsünün ceplerimi karıştırdığını gördüm. Polisin elinde silah vardı. Beni öldüreceklerinden korktum. Polisler biber gazını çıkartarak üstüme sıktılar. Öldü numarası yaptım. Beni bıraktılar. Bu olay yaklaşık 15 dakika sürdü. Ambulans geldi ve sonrasını hatırlamıyorum. Onurum incindi. Beynimde pıhtılaşma olduğunu söylediler. Canımdan şüphe ediyorum. Benim başıma bir iş gelirse o polis memurları sorumludur."

Yorumlar