Polisten minik öğrencilere takvimli uyarı

Bafra İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği, "Konuşan Takvim" projesi kapsamında, Bafra ilçe genelinde anaokulu ve ilkokul öğrencilerine duvar takvimi dağıttı.

Google Haberlere Abone ol
Polisten minik öğrencilere takvimli uyarı

Bafra İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği, "Konuşan Takvim" projesi kapsamında, Bafra ilçe genelinde anaokulu ve ilkokul öğrencilerine duvar takvimi dağıttı. Takvimlerde
öğrencilerin şiddetten, tehlikelerden uzak durması gerektiğine dikkat çekiliyor.

Üzerinde çocukların güvenliği için dikkat edecekleri hususları içeren yazıların bulunduğu takvimler Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği Başpolis Metin Cabbar ve Polis Memuru Nalan Çetinkaya tarafından Bafra Barbaros İlkokulu'nda öğrencilere dağıtıldı. Polis ile çocukların kaynaşmasını sağlamak ve polis korkusunu ortadan kaldırmayı amaçladıklarını söyleyen Başpolis Metin Cabbar, "Öğrencilere şiddet içerikli dizi, çizgi film seyretmemeleri ve şiddet içerikli bilgisayar oyunlarından uzak durmalarını." istedi.

Cabbar, "Sanal alem ile gerçek hayatı birbirinden ayırt edecek yaşlarda değilsiniz. Sizi eğlendiren ve eğiten çizgi filmler izleyin. Size kötü örnek olacak arkadaşlardan uzak durunuz. Suça karışan kişilerle arkadaşlık yapan çocuklar zamanla onlarla birlikte aynı suça sürükleniyorlar." şeklinde konuşarak uyarılarda bulundu. Cabbar'ın konuşmasının ardından öğrencilere takvimler dağıtıldı.
CİHAN

Yorumlar