Polisten kuyumcu soygunu tatbikatı

Kayseri Emniyet Müdürlüğü ekipleri, asayiş ekipleri kuyumcu soygunu tatbikatı yaptı. Soygun tatbikatından esnafın haberi olmazken olay yerine gelen gazetecilerde eli boş döndü.      Son zamanlarda artan banka ve kuyumcu soygunları...

Google Haberlere Abone ol
Polisten kuyumcu soygunu tatbikatı

Kayseri Emniyet Müdürlüğü ekipleri, asayiş ekipleri kuyumcu soygunu tatbikatı yaptı. Soygun tatbikatından esnafın haberi olmazken olay yerine gelen gazetecilerde eli boş döndü.

     Son zamanlarda artan banka ve kuyumcu soygunları polisi harekete geçirdi. Emniyet Müdürlüğü, şehir merkezindeki kuyumcuların bulunduğu Kazancılar Çarşısı'nda soygun tatbikatı yaptı. Tatbikata göre 2 kişi bir kuyumcuyu soydu. Soygunu gerçekleştiren 2 kişi kaçarken altınların bir kısmını düşürdü. Bir soyguncu ise ayağından yaralandı. Daha sonra soygunlar bir arabaya binerek kaçtı. Tatbikatta soygun haberini alan polisler harekete geçti. Belli noktalarda bulunan polisler kaçan soyguncularla ilgili verilen eşkal ve araç plakası üzerinde çalışmaya başladı. Güvenlik kamerasından olay ve şahıslarla ilgili tespitler yapıldı. Kısa süre sonra şahıslar polis tarafından etkisiz hale getirilerek yakalandı.

    Kuyumcu soygun ihbarını alan gazeteciler ise Kazancılar Çarşısı'na gitti. Buradaki polislerden olayı tatbikat olduğunu öğrendi. Kazancılar Çarşısı'ndaki esnaf ise kısa süreli yaşanan olayların ne olduğunu anlayamadı. Polislere koşuşturmanın nedenini soran esnaf ise yapılanların tatbikat olduğunu öğrendi.

CİHAN

Yorumlar