Polisten kaçarken kaza yapan araçta 4,5 kilo esrar çıktı

Uşak’ta polisten kaçan araç kovalamaca sonunda önce polis aracına sonra da bir torna atölyesinin demir kapısına çarparak durabildi.

Google Haberlere Abone ol
Polisten kaçarken kaza yapan araçta 4,5 kilo esrar çıktı

Uşak’ta polisten kaçan araç kovalamaca sonunda önce polis aracına sonra da bir torna atölyesinin demir kapısına çarparak durabildi. Otomobil içerisinde yapılan aramada araç içerisine zula yapılmış halde 4 kilo 500 gram esrar maddesi ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre Uşak Ankara karayolu Şeker Fabrikası yakınlarında yol uygulaması yapanEmniyet Müdürlüğü Kçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) ekipleri durumundan şüphelendikleri 64 AT 580 plakalı aracı durdurmak istedi. Dur ihtarına uymayan araç kaçmaya başladı. Polis ile kovalamaca yaşan otomobil Celal Bayar Caddesi üzerinde önce polis aracına çarptı, daha sonra Tevfik Keleş isimli bir şahsın torna atölyesinin demir kapısını devirerek dükkanın içine girdi.

Polis tarafından kıskıvrak yakalanan yaşı küçük bir çocuk ile sürücü M.S. isimli şüpheli gözaltına alındı. Çekici marifeti ile Emniyet Müdürlüğü’ne çektirilen otomobil içerisinde yapılan aramada araç içerisine zula yapılmış halde 4 kilo 500 gram esrar maddesi ele geçirildi.

Öte yandan polisten kaçarken araçla girdikleri işyerinde o esnada kapının arkasında birisinin olmaması, olası bir faciayı da engelmiş oldu. İş yerinde ise maddi hasar meydana geldi. İş yeri sahibi Tevfik Keleş, “Biz içeride çalışırken gelen gürültüyü büyük bir patlama oldu sandık. Meğerse büyük demir kapıya çarparak bizim iş yerine arabayla girmişler. Arkasında polisler arabadakileri çıkardı. Neye uğradığımızı anlamadık.” dedi.

Polisin olay ile ilgili çalışması devam ediyor. CİHAN

Yorumlar