Polisten kaçan araçta 35 kilo esrar ele geçirildi

Bursa'nın Gemlik ilçesinde, polislerin durumu şüpheli olması sebebiyle 'Dur' ihtarına uymayarak kaçan araçtan yaklaşık 35 kilo esrar maddesi ele geçirildi.

Google Haberlere Abone ol
Polisten kaçan araçta 35 kilo esrar ele geçirildi

Bursa'nın Gemlik ilçesinde, polislerin durumu şüpheli olması sebebiyle 'Dur' ihtarına uymayarak kaçan araçtan yaklaşık 35 kilo esrar maddesi ele geçirildi. Gözaltına alınan araç sürücüsü, "Malları İstanbul'dan Bursa'nın Mustafakemalpaşa ilçesine götürmem için 600 TL karşılığında anlaştım." dedi.

Gemlik'te, polislerin 'dur' ihtarına uymayan araç kaçmaya başladı. Telsiz anonslarıyla ilçe genelindeki tüm ekiplere plakası verilen araç, gemlik Dörtyol Mevkii'nde durduruldu. Araçta yapılan aramalarda 8 farklı torba içerisinde yaklaşık 35 kilo esrar maddesi ele geçirildi. Araç sürücüsü Y.K. gözaltına alındı. Aracın kendisine ait olmadığını söyleyen Y.K., "H.B. isimli kişi, kiraladığı aracı İstanbul Eminönü'nden bana vererek Bursa'nın Mustafakemalpaşa ilçesine götürmemi istedi. Mustafakemalpaşa'da aracı kilitlememi ve kendisinin daha sonra araçtaki malları alacağını söyledi. Bu görev için de bana 600 TL verecekti." dedi.

Y.K. sorgulamasının tamamlanmasıyla 'Uyuşturucu veya uyarıcı madde imal ve ticareti yapmak' suçundan adliyeye sevk edilecek. CİHAN

Yorumlar