Polisleri gördü, uyuşturucu hapları yutarken yakalandı

İzmir Narkotik ekiplerinin sokak satıcılarına yönelik operasyonunda, evdeki uyuşturucuyu yutmak üzere olan bir kişi yakalandı.

Google Haberlere Abone ol
Polisleri gördü, uyuşturucu hapları yutarken yakalandı

İzmir Narkotik ekiplerinin sokak satıcılarına yönelik operasyonunda, evdeki uyuşturucuyu yutmak üzere olan bir kişi yakalandı. Şahsın imha etmek için ağzına aldığı ecstasy haplar ele geçirildi.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, sokak satıcılarına yönelik operasyonlar kapsamında Bornova ilçesinde Ç.K. isimli şahsı takibe alındı. Araştırmaların ardından zanlının evine operasyon düzenlendi. Kapıyı açmamakta direnen zanlı, evdeki uyuşturucu maddeleri ağzına doldurup imha etmek isterken yakalandı. Polislerin müdahalesiyle Ç.K.’nin ağzından 13 adet hap çıkarıldı. Evde yapılan aramada ise 500 gr. esrar ele geçirildi. Gözaltına alınan zanlı, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilecek.

KEMER İÇİ ESRAR

Diğer bir operasyonda ise ekipler, uyuşturucu madde sattığı belirlenen H.G. isimli şahsı yakalamak için harekete geçti. Konak ilçesinde bulunan H.G.'nin evinin önünde tedbir alan ekipler beklemeye başladı. Evinin önüne gelen H.G., elini kemer bölgesine sokarak esrar verdiğinin tespit edilmesi üzerine yakalandı. Zanlının üzerinde yapılan aramada, kemerinin arka kısmında, dokuz şeffaf torbada toplam 50 gr. esrar ele geçirildi. Şahıs gözaltına alındı. CİHAN

Yorumlar