Polisin Gaziantep’e geziye götürdüğü öğrencilerden teşekkür kahvaltısı

Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde Esnaf Kefalet Kooperatifi Okulu öğretmen ve öğrencileri Gaziantep'e gezi organizasyonu yapan Kaymakam Necip Çakmak, İlçe Emniyet Müdürü Ruhi Dinçer'e kahvaltı organizasyonu ile teşekkür etti.Kadirli İlçe Emniyet...

Google Haberlere Abone ol
Polisin Gaziantep’e geziye götürdüğü öğrencilerden teşekkür kahvaltısı

Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde Esnaf Kefalet Kooperatifi Okulu öğretmen ve öğrencileri Gaziantep'e gezi organizasyonu yapan Kaymakam Necip Çakmak, İlçe Emniyet Müdürü Ruhi Dinçer'e kahvaltı organizasyonu ile teşekkür etti.

Kadirli İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği'nin, suça sürüklenme ihtimali olan, suça sürüklenmiş veya mağdur olmuş, sosyal ve ekonomik imkanları yetersiz, anne babası ayrı, dezavantajlı çocuklara yönelik düzenlendiği “Polis Amcam ile Hayallerimiz Gerçek Oluyor” projesi kapsamında 50 öğrenciyi Gaziantep gezisine götürdü. Geziye katılan iki okuldan birisi olan Esnaf Kefalet Kooperatifi Okulu öğretmen ve öğrencileri projede emeği geçen Kaymakam Necip Çakmak, İlçe Emniyet Müdürü Ruhi Dinçer ve Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği memurlarına kahvaltı düzenleyerek teşekkür etti.

Etkinliğin sonunda, projede ve kahvaltı etkinliğinde emeği geçenlere teşekkür eden Kaymakam Necip ÇAKMAK ve İlçe Emniyet Müdürü Ruhi Dinçer, geziye götürülen 25 öğrenciye tişört ve satranç takımı hediye etti.

CİHAN

Yorumlar