Polisin biber gazı ortalığı karıştırdı

Isparta'da çıkan bir kavgayı ayırmaya gelen bir kişiye, polis memuru sorularını cevaplamadığı gerekçesiyle biber gazı ile müdahalede bulundu.Cumhuriyet Caddesi'nde bazı kişiler arasında alacak verecek davasından kavga çıktı. Kavgada yaralanan...

Google Haberlere Abone ol
Polisin biber gazı ortalığı karıştırdı

Isparta'da çıkan bir kavgayı ayırmaya gelen bir kişiye, polis memuru sorularını cevaplamadığı gerekçesiyle biber gazı ile müdahalede bulundu.

Cumhuriyet Caddesi'nde bazı kişiler arasında alacak verecek davasından kavga çıktı. Kavgada yaralanan bir kişi ambulansla Isparta Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Polis ekipleri, kavgaya karışan diğer kişileri ararken, kavgayı ayırmak için oraya geldiğini belirten İbrahim Gülcan'a sorular sormaya başladı. Mermercilik işi ile uğraşan İbrahim Gülcan ise olayla ilgili bir bilgisinin olmadığını polislere anlatmaya çalıştı. Olay esnasında telefonunu kaybeden ve aramaya koyulan Gülcan, polislerin sorularına net cevap veremeyince bir polisin sözlü ve biber gazlı saldırısına uğradı.

Polis memuru, Gülcan'a kaybettiği telefonunu aradığı sırada 'polis memuru ne diyorsa cevaplayacaksın' diyerek bağırdı. Gülcan da yüksek sesle 'ne bağırıyorsun' deyince ortalık karıştı. Biber gazını İbrahim Gülcan'a sıkan polis kendisi de gazdan nasibini aldı. Diğer vatandaşlar da araya girince emniyet güçleri ve vatandaşlar arasında tartışmalar yaşandı.

Sivil bir polis memuru ise çekim yapan muhabire müdahale etti. Diğer polis memurları ise olayın büyümesine engel olarak ortamın yatışmasını sağladı. İbrahim Gülcan sorgulanmak üzere emniyet ekiplerince götürüldü.

CİHAN

Yorumlar