Polisi şehit eden zanlılar sağlık kontrolünden geçirildi

Edirne’de bir polisi şehit eden zanlılar, sağlık kontrolünden geçirildi.Rus, Azeri ve Gürcü mafyası üyeleri daha önce meydana gelen bir olayın hesabını görmek üzere Edirne’de karşı karşıya geldi.Eski İstanbul Caddesi üzerinde silahlı...

Google Haberlere Abone ol
Polisi şehit eden zanlılar sağlık kontrolünden geçirildi

Edirne’de bir polisi şehit eden zanlılar, sağlık kontrolünden geçirildi.

Rus, Azeri ve Gürcü mafyası üyeleri daha önce meydana gelen bir olayın hesabını görmek üzere Edirne’de karşı karşıya geldi.

Eski İstanbul Caddesi üzerinde silahlı çatışmaya giren grup üyelerine Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü’nde görevli polis memuru Hüseyin İmrağ müdahale etti.

Şahıslardan birinin açtığı ateş sonucu kalbinden vurulan polis memuru kaldırıldığı Edirne Devlet Hastanesi’nde yaşamını yitirdi.

Polis olayla ilgili olarak geniş çaplı soruşturma başlattı. Bu kapsamda Edirne ve Çorlu’da yapılan operasyonlarda 15 kişi gözaltına alındı.

Edirne Emniyet Müdürlüğü’ne getirilen şahısların sorgusu sürüyor. Şahıslar sağlık kontrolünden geçirilmek üzere Edirne Devlet Hastanesi Selimiye ünitesine getirildi.

Geniş güvenlik önlemleri altında sağlık kontrolünden geçirilen zanlılara hastane bahçesinde bulunan vatandaşlar büyük tepki gösterdi.

CİHAN

Yorumlar