Polis'e Çarptı

Ümraniye'de meydana gelen trafik kazası sonrası, yol güvenliği sağlayan polis memuruna otomobil çarptı. Ağır şekilde yaralanan polis memuru ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Google Haberlere Abone ol
Polis'e Çarptı

Kaza saat 00.30 sıralarında Ümraniye, Tepeüstü Köprülü Kavşağı'nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, kavşakta bir otomobilin bariyerlere çarpması sonucu maddi hasarlı kaza meydana geldi. Kaza sonrası olay yerine giderek yol güvenliği sağlayan polis memuru Kamil Topal'a, o sırada aynı istikamette ilerleyen başka bir otomobil çarptı. Çarpmanın şiddetiyle bariyerle köprü duvarı arasına savrulan Topal, ağır şekilde yaralandı. Polis memuru Topal, olay yerine çağırılan ambulansla Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Kazayı duyan yaralı polisin mesai arkadaşları da hastaneye akın etti. 

"BARİYERLE DUVAR ARASINA SIKIŞTI"

Olayın görgü tanığı Oktay Arslan, "Bu araç burada kaza yapmıştı. Biz de yardım amaçlı durduk. Daha sonra asayiş ekibi geldi. Asayiş ekibi de yol güvenliği sağlıyordu. Süratle gelen başka bir araba polise vurdu. Polis memuru, çarpma sonrası önce duvara savruldu daha sonra bariyerlerin arasına sıkıştı. Biz yardım etmeye çalıştık. Ambulansa haber verdik" dedi. 

Polis memuruna çarpan otomobil sürücüsü gözaltına alınırken, Kamil Topal'ın hayati tehlikesinin devam ettiği bildirildi.

Yorumlar