Polis yakını: Bülent Arınç'tan af dileyelim, herkesi salsın!

Sahur operasyonunda gözaltına alınan Emniyet Amiri Oğuzhan Ceylan’ın kayınbiraderi Vehbi Güneş, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’ın, "Af dilemeleri lazım." sözüne tepki gösterdi. Güneş, "Suçluysa tutuklayın, değilse çıkartın....

Google Haberlere Abone ol
Polis yakını: Bülent Arınç'tan af dileyelim, herkesi salsın!

Sahur operasyonunda gözaltına alınan Emniyet Amiri Oğuzhan Ceylan’ın kayınbiraderi Vehbi Güneş, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’ın, "Af dilemeleri lazım." sözüne tepki gösterdi. Güneş, "Suçluysa tutuklayın, değilse çıkartın. Eğer suçluysa, af dilemekle hükümet salıyorsa, öbür yatan mahkumları salsınlar. O zaman mahkemeye gerek yok. Af dileyelim Bülent Arınç Bey’den, herkesi salsın. Bu kadar kolay mı yani?” dedi.

Polis yakınlarının Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı önündeki bekleyişi devam ediyor. Gözaltına alınan Emniyet Amiri Oğuzhan Ceylan’ın yakınları da adliyede bekleyenler arasında. Gözaltı işleminin hukuksuz yapıldığını ifade eden Ceylan’ın eşinin kardeşi Vehbi Güneş, ortada suç olmadan gözaltındaki polislerin 4 gündür tutulduğunu dile getirdi.

Gözaltı sürelerinin 01.30’da bittiğine dikkat çeken Güneş, “İçeride doğru düzgün yemek yok. Bir memura, bir amire hak edilmeyecek şekilde hakaret ediliyor. Dert ne, amaç ne? Hem içeride, hem dışarıda bu kadar insanı üzmenin anlamı ne? Suçluysa tutuklayın, değilse çıkartın. Bütün herkes sabaha kadar buradaydı. Sonra bizzat ‘Af dileyin.’ diyorlar. Eğer suçluysa, af dilemekle hükümet salıyorsa öbür yatan mahkumları salsınlar. O zaman mahkemeye, yargıya gerek yok. Af dileyelim Bülent Arınç Bey’den herkesi salsın! Canı istediğini yatırsın. Bu kadar kolay mı yani? Suçluysa herkes yatsın. Değilse de bu insanları boşu boşuna burada tutmayın. Yazık günah!” ifadelerini kullandı.

CİHAN

Yorumlar