Polis, Türkiye'de İlk Kez 'Marok' Denilen Uyuşturucu Ele Geçirdi

Sakarya polisi, düzenlediği operasyonla 280 gram yeni sentetik uyuşturucu türü olduğu belirtilen 'Marok' maddesi ele geçirdi. 'Marok' bonzai gibi etkili ve tehlikeli.

Google Haberlere Abone ol
Polis, Türkiye'de İlk Kez 'Marok' Denilen Uyuşturucu Ele Geçirdi

Sakarya'da polisin düzenlediği operasyonda 280 gr. yeni bir sentetik uyuşturucu çeşidi bulunduğu belirtilen 'Marok' maddesi ele geçirildi. Ele geçirilen uyuşturucunun memleket dışından getirildiği ve bonzai bunun şeklinde tesirli ve tehlikeli bulunduğu kaydediliyor.

3 KİŞİ GÖZALTINDA

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotik Büro Amirliği ekipleri, uyuşturucu ticareti yaptığı ileri sürülen M.B., B.B. ve Ö.F. adlı şüphelileri gözaltına aldı.

M.B.'nin aracında ve ikametinde yapılan aramalarda 220 tane halinde 280 gr. 'Marok' adlı sentetik uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

TÜRKİYE'DE İLK KEZ ELE GEÇİRİLDİ

Yapılan tetkikte ele geçirilen uyuşturucunun memleket dışından getirtildiği ve bonzai bunun şeklinde tesirli ve tehlikeli bulunduğu söylendi.

Söz konusu uyuşturucu maddenin Türkiye'de ilk defa ele geçirildiği anlatım edildi. Gözaltına tahsil edilen şüphelilerden M.B. ve B.B. tutuklandı.

Kaynak: HABERLER.COM

Yorumlar