Polis teşkilatının kuruluş yıldönümü Ceyhan'da coşkuyla kutlandı

Polis teşkilatının 169. kuruluş yıldönümü dolayısıyla Ceyhan Cumhuriyet Meydanında tören düzenlendi.

Google Haberlere Abone ol
Polis teşkilatının kuruluş yıldönümü Ceyhan'da coşkuyla kutlandı

Polis teşkilatının 169. kuruluş yıldönümü dolayısıyla Ceyhan Cumhuriyet Meydanında tören düzenlendi.
Törende, İlçe Emniyet Müdürü Celal Özcan’ın Atatürk Anıtına çelenk bırakmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı'nın okundu.

Ceyhan Kaymakamı Gürbüz Karakuş polis teşkilatının kuruluşunun Osmanlı devletine dayandığına vurgu yaparak, günümüz itibariyle emniyet teşkilatının şu anki teknolojik imkanlarıyla büyük başarılar elde ettiğini ifade etti.

Emniyet teşkilatının gecesini gündüzüne katarak çalıştığını belirten Kaymakam Karakuş; “Cefakarca ve fedakarca görev yapan emniyet teşkilatımızın 169. yılı şüphesiz ki büyük zorluklarla meşakkatlerle ta Osmanlıdan bugünlere kadar başarılarla uzanmıştır. Emniyet teşkilatımız kendini yenileyerek teknolojik imkanlarla geliştirerek ülkemizin, milletimizin esenliğini huzurunu, vatandaşlarımızın rahatını ve mutluluğunu amaçlamaktadır bundan dolayı da tüm emniyet teşkilatımızın bu gününü kutluyorum ve teşekkür ediyorum.” dedi.

İlçe Emniyet Müdürü Celal Özcan da yaptığı konuşmasında, “Emniyet teşkilatımız 169 yıllık gurur dolu mazisiyle eğitimli ve dinamik, çağın gereklerine uygun değişimi gerçekleştirip, en önemlisi de uyum yasaları ve ulusal gelişimizi yakından takip edip kendini yenileyerek görevlerini ve sorumluluklarının bilincindedir.” ifadelerini kullandı.

Yapılan konuşmaların ardından Ceyhan Polis Anaokulu öğrencilerinin gösterisi büyük alkış aldı.
Büyük ilgiyle izlenen anaokulu öğrencilerinin gösterisinin ardından dönem içinde şiir ve resim yarışmalarında dereceye giren öğrencilere hediyeler verildi. Ayrıca tören sonunda Ceyhan Emniyeti’nde başarı elde eden personele ödülleri verildi.
CİHAN

Yorumlar