Polis teşkilatı, Şehit Aileleri Derneğini ziyaret etti

Türk Polis Teşkilatının 169. yıldönümü münasebetiyle Muş Emniyet Müdürlüğü personelleri Muş Şehit Aileleri Derneği’ni ziyaret etti.

Google Haberlere Abone ol
Polis teşkilatı, Şehit Aileleri Derneğini ziyaret etti

Türk Polis Teşkilatının 169. yıldönümü münasebetiyle Muş Emniyet Müdürlüğü personelleri Muş Şehit Aileleri Derneği’ni ziyaret etti.

Türk Polis Teşkilatının 169’uncu kuruluş yıl dönümü münasebetiyle, Muş İl Emniyet Müdür Yardımcısı Bayram Kadir Tüylü, eşi Emine Tüylü, Emniyet Şube Müdürü Cebrail Bulduklu, Komiser Mükremin Keleş, Polis Memuru Süleyman Okur, Polis Memuru Çiğdem Karataş ve Polis Memuru Aydın Kişi, Muş Şehit Aileleri Derneği’ni ziyarette bulundu.

İl Emniyet Müdür Yardımcısı ve beraberindeki heyeti karşılayan Muş Şehit Aileleri Derneği Başkanı Felemez Sinecem, şehit aileleri ile ilgili yaşanan sıkıntıları kendilerine aktardı. Sinecem, birçok gazi ve şehit ailesinin belediyenin ulaşım hizmetleri ve diğer verilen haklardan faydalanamadığını söyledi.

Yapılan ziyaretle ilgili açıklamalarda bulunan İl Emniyet Müdür Yardımcısı Bayram Kadir Tüylü, “Teşkilatımızın 169’uncu kuruluş yıldönümü münasebetiyle canımız, ciğerimiz, her şeyimiz ve her zaman baş tacı ettiğimiz şehit ailelerimizin, sorunlarının bir araya getirildiği, konuşulduğu ve örgütlendiği derneğimize ziyarette bulunduk. Bu vatan eğer vatansa, çocuklarımızla mutlu bir şekilde yaşayabiliyorsak, iş sağlayabiliyorsak ve üretim yapabiliyorsak, bu tartışılmaz bir gerçek ki, bu vatan için kanlarını döken şehitlerimizin sayesindedir” dedi.

Şehitlerin baş tacı olduğunu söyleyen Tüylü, “Ailelerimiz evlatlarını bu vatan uğruna şehit vermişler. Şehitlerimiz de ölümün en güzel mertebesini almışlar. Onlara Allah'tan rahmet diliyoruz. Bize şefaatçi olurlar inşallah. Bu anlamda, Muş’ta bulunan şehit ailelerimizin sorunlarını Dernek Başkanı bizlere aktardı. Biz de bu sorunlarla ilgili kurumlarla görüşerek çözüm noktasında bize düşen görevi yapacağız. Bizim varlık nedenimiz el üstünde tuttuğumuz kimselerdir. İnşallah bu sorunları zamanla çözeceğiz. Biz evinin direği gidenlerin evinin direği olacağız. Şehit aileleri ile ilgili sorunların takipçisi olacağız” şeklinde konuştu. CİHAN

Yorumlar