Polis sürücüleri durdurdu, ceza yerine çikolata ve karanfil verdi

Yozgat Emniyet Müdürlüğü Şehir İçi Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri, Trafik Haftası dolayısıyla yaptıkları uygulamada araç sürücülerini durdurarak çikolata ikram edip karanfil verdi. Erdoğan Akdağ Mahallesi Bölge Trafik Kavşağı'nda...

Google Haberlere Abone ol
Polis sürücüleri durdurdu, ceza yerine çikolata ve karanfil verdi

Yozgat Emniyet Müdürlüğü Şehir İçi Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri, Trafik Haftası dolayısıyla yaptıkları uygulamada araç sürücülerini durdurarak çikolata ikram edip karanfil verdi.

Erdoğan Akdağ Mahallesi Bölge Trafik Kavşağı'nda uygulama yapan polis, durdurdukları araç sürücülerini emniyet kemeri kullanmaları ve trafik kurallarına uymaları konusunda uyardıktan sonra çikolata ikram edip karanfil verdi.

Yozgat Emniyet Müdürlüğü Şehir İçi Trafik Şube Müdürlüğü Ekipler Amiri Ersin Aydınalp, yaptığı açıklamada trafik uygulamalarında amaçlarının hiçbir zaman sürücülere ceza yazmak olmadığını söyledi. Aydınalp, "Amacımız vatandaşlarımızın yollarda güvenli bir şekilde seyretmelerini ve gidecekleri yerlere sağ salim ulaşmalarını sağlamaktır. Kanunlar çerçevesinde uygulamalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Bu hafta Karayolları Güvenliği ve Trafik Haftasıdır. Bu hafta kapsamında bizlerde yeni bir uygulama yaparak, sürücülerimize emniyet kemeri ve trafik kurallarına uymaları konusunda uyarılarda bulunup, çikolata ikram edip karanfil verdik. Bu uygulamamız hafta boyunca sürecek." dedi.

Çikolata ikramı ve karanfile teşekkür eden sürücüler ise uygulamanın kendilerini mutlu ettiğini söyledi. Ahmet Karakaş isimli sürücü, "Polislerin araçları durdurduğunu görünce aklımıza ceza yazılacak diye bir korku oluşuyor. Ancak polisler bizi durdurup çikolata ikram edip karanfil verince mutlu olduk. Polislerimize yaptıkları uygulamalardan dolayı ve yapılan ikramlardan dolayı teşekkür ediyoruz." diye konuştu. CİHAN

Yorumlar